donderdag 1 december 2011

De één na laatste keer Round Robin

De laatste RR-rand
Eerlijk gezegd, was het even door m'n hoofd geschoten, dat het vandaag 1 december is. 1 december, Yvonne!! Dan moet je de RR-rand laten zien die je gemaakt hebt!! Wat een sufferd, dat je dat zomaar vergeten kunt.

Toen Conny de RR wilde starten, heb ik meteen enthousiast gereageerd. Dit vind ik leuk, hier wil ik mijn creativiteit eens op los laten!
Niet wetende, dat ik overspannen zou raken en dat quilten geen ontspanning meer zou zijn, maar juist inspanning. Ondanks de lieve aanbiedingen om een rand namens mij te maken, heb ik ze toch allemaal zelf gemaakt. Ik dacht en vond, dat mijn randen niet altijd de kwaliteit hadden die ik van mezelf kende. Maar het voordeel is, dat de anderen mijn kwaliteit niet kenden en zij waren/zijn (meestal hoop ik) tevreden over mijn werk.


Ik ben heel erg benieuwd wanneer mijn eigen blok weer thuis komt. Vandaag in ieder geval niet, want de postbode liep gewoon ons huis voorbij....

De laatste keer Round Robin wordt natuurlijk op 10 december, als ik mijn eigen blok hopelijk weer kan laten zien!

6 opmerkingen:

 1. Ik ben even helemaal kwijt wiens blok dit is.iet er mooi uit, zit ook snelheid in. Ik zal tot 10 december moeten wachten om het totaal te zien. Gelukkig duurt dat niet meer zo lang. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie rand, gelukkig merken wij inderdaad aan jouw werk niet dat het met jou wat minder gaat. En dat is een kwaliteit op zich, heel knap dat het je ondanks alles gelukt is mee te blijven doen!. Raar dat je jouw quilt nog niet hebt, even een mailtje naar de verzender? Het zou jammer zijn als je op de finale dag je top niet kan laten zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is toch een mooie rand geworden. Ik ben benieuwd hoe ze er straks allemaal uitzien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Is een schitterende rand geworden, ben benieuwd naar het totaal
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie rand! Kijk jij ook zo uit naar 10 December?
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen