dinsdag 6 december 2011

Dag Sinterklaasje!

Dag Sinterklaasje!
Ja, een beetje raar is het wel. Vandaag heb ik de Sintversiersels weggehaald en de Kerstquilts opgehangen. Terwijl ik naar de Kerstcd luister van Michael Bublé, is DH aan zijn surprise aan het knutselen... Door allerlei factoren en omstandigheden vieren wij aanstaande vrijdag pas Sinterklaas. Dus we hebben nog wat om naar uit te kijken!


Kerst is in aantocht
Gevoelsmatig vind ik dat nog een beetje te vroeg, maar ik heb toch mijn Kerstquilts opgehangen. Gisteren had ik, heel gezellig, een glazen (soort van) bokaal aan de muur in de hal gehangen met een kaars erin. Het stond zò gezellig en het was sfeervol verlicht als je de trap op liep... Loopt DS vandaag de bokaal van de muur... Aan de ene kant was ik er al bang voor, maar aan de andere kant dacht ik: "Je ziet 'm toch hangen? Wat kan er gebeuren?" Nou, dit dus... 


Stitching for Christmas 2010
Daar heb ik vorig jaar met zoveel plezier aan gewerkt en hij was nog af voor de Kerst ook! Dus dit jaar mag 'ie weer aan de muur. Genieten hoor!

Er hangt nog veel meer!! Onder andere de Kerstkrans. Het patroon hebben we jaren geleden gekocht bij The Stitch Cottage. Het was destijds eigenlijk ook een workshop, maar mams en ik bedachten, dat we hier zelf ook wel uit zouden komen. En dat was ook zo. Vele middagen hebben we stof gesneden, vierkantjes neergelegd om te kijken hoe het allemaal zou staan met deze quilt als uiteindelijk resultaat. 


Detailfoto van de Kerstkrans

8 opmerkingen:

 1. Heerlijk Michael en dan lekker kerstprullen. Ik heb de blokken van vorig jaar nog liggen. Jouw quilt is erg leuk geworden. Met de blokjes en verschillende streepjes.
  Veel plezier vrijdag.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat mooi die quilts zeker niet te vroeg, kun je er mooi een tijdje van genieten.
  Leuk blok heb je!

  Groeten Miny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het altijd een beetje jammer als de Sint weer weg is. Dan moet ik echt weer even overschakelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zulke mooie quilts kunnen niet vroeg genoeg hangen. En ach de heren Klaas en Santa zien er uit als broers. Dan kun je alles toch ook een beetje overlappend doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kerstquilts heb je daar, fijn om elk jaar opnieuw van te genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nu ik wens jullie nog een fijne pakjesavond en de quilts zijn prachtig en staan vast heel gezellig met die warme kleuren! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen