vrijdag 14 oktober 2011

Wat een prachtige dag!

Ondertussen zou ik er wel aan gewend moeten zijn, dat ik alles gedoseerd moet doen, maar zo'n prachtige dag maakt dat wel heel erg moeilijk. Als de zon zo lekker schijnt, wil ik van alles doen: was ophangen, ramen zemen, auto wassen, boodschappen doen, wandelen, fietsen.... Maar ik kan niet alles. Wat ik wel doe, is op tijd opstaan, wassen, aankleden, ontbijten en dan de was buiten aan de lijn hangen. Daarna ga ik boodschappen doen. Eerst naar winkel L., dan naar winkel B., eigenlijk wil ik ook nog even naar A., maar daar heb ik geen fut meer voor. Ik ga naar huis en ruim alle boodschappen op. Dan is het tijd voor een boterham en een beker melk.

Mooi weer
De zon schijnt zò uitnodigend, dat ik toch nog even naar buiten wil. Ik stap op mijn fiets en op advies van DH neem ik mijn fototoestel mee om herfstplaatjes te schieten. Maar, dat het herfst is, wil nog niet zeggen dat je herfstfoto's kunt maken. Er zit nog heel veel blad aan de bomen en er zijn nog niet zoveel kleuren in de natuur. Soms zie ik wel een mooi plaatje, maar heb ik geen fut om af te stappen en een foto te maken. Totdat ik deze boom zag staan:

Een prachtig plaatje, met de Oude Maas op de achtergrond en de schaduw van de Spijkenisserbrug op de voorgrond.

Eenmaal òp de brug zag ik de schaduw op het water en ik heb geprobeerd dat te vangen met mijn kleine cameraatje. Het is niet helemaal gelukt, maar je ziet vast de bedoeling wel.

In Spijkenisse heb ik een pruik gekocht voor het Halloweendansfeest en witte en zwarte schminck. Daarna heb ik wat door het centrum gewandeld en ben ik (met de fiets) op de metro gestapt. Eén halte eerder uitgestapt dan voor thuis noodzakelijk was, maar ik moest nog ons brood bij de bakker ophalen. Thuis meteen het brood in de vriezer gestopt, de was afgehaald en daarna lekker op de bank: pot thee, wat M&M's, Het kleine huis op de prairie en de laptop. Zo hou ik het wel even uit!

Goed weekend allemaal!

2 opmerkingen:

 1. Grappig ik ben vandaag ook met mijn fototoestel op stap gegaan en heb ook genoten van het buiten zijn. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo even kijken of ik nu wat achter kan laten dat lukte gisteren niet
  Geniet van de mooie dagen dat komt weinig voor
  Laat de ramen de ramen, en laat de stofzuiger in de kast, geniet van de natuur en zijn mooie dingen,, daar kan je veel energie mee op doen
  Groetjes Joke en een fijne weekeinden

  BeantwoordenVerwijderen