zondag 9 oktober 2011

Ik ben het zat!

Zelf had ik even een blogpauze ingelast, omdat ik er helemaal doorheen zat. Een berichtje plaatsen lag op dat moment buiten mijn mogelijkheden. Op het moment, dat ik vond dat ik wel weer wat te melden had, liet weblog.nl mij enorm in de steek. Ondanks dat alles opgelost zou moeten zijn, lukt het maar niet om de layout aan te passen aan mijn eigen idee.

Ik heb diverse mogelijkheden bekeken en uiteindelijk heb ik besloten om alhier een nieuw blog aan te maken.

Even een kleine stand van zaken.
Hoe gaat het nu met mij?
Officieel is de diagnose overspannen gesteld. Ondertussen ben ik heel langzaam weer aan het opbouwen. Ik moet mijn tijd en enenrgie erg goed verdelen en dan gaat het goed.

Hoe gaat het nu met DD?
De operaties en PDT-behandelingen heeft ze doorstaan en haar haren beginnen goed te groeien. Nog even en de mutsjes, Buff's, sjaals en pruik kunnen figuurlijk aan de wilgen worden gehangen.

Hoe staat het met het quilten?
Met uitzondering van het maken van een rand om de Roud Robin heb ik slechts één klein quiltje gemaakt. Ondertussen begin ik wel een idee te ontwikkelen in mijn hoofd voor een Kaffe Fassettquilt, de stof is aangeschaft, ik moet alleen nog beginnen. En dat doe ik als ik er zin in heb.

Heb je dan niks creatiefs gedaan?
Jazeker wel! Ik heb heel erg veel gehaakt! DD wilde graag iets creatiefs als hobby wat ze overal kan doen. Dat is haken geworden. Toen ik haar de basisbeginselen uitlegde, kreeg het haakvirus mij weer te pakken. Ik heb een schildpad gehaakt, een mama-giraf met babytje, een vliegtuig, een matrouska, vier petten, een muts, een fabeldier, een aapje, een ketting, een konijntje.... Veel hè? Maar het is erg leuk om te doen en het geeft mij rust. Foto's volgen zo spoedig mogelijk.

10 opmerkingen:

 1. Fijn om weer van je te horen!! Doe rustig aan, niet teveel tegelijk. Fijn dat het met DD de betere kant op gaat. Ik heb je Url al in de RR lijst gezet, hoop dat ik het bij het bericht van de laatste rand goed in mijn bericht zet. Vindt jij het ook al spannend hoe jou top er uit komt te zien, ik wel.
  http://quiltaart.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel veel succes met je nieuwe blog!
  ik ga je weer tussen mijn favorieten zetten.

  hartelijke groetjes,


  www.willekedelachambre.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn Yvonne dat je weer terug bent in blogland. Blogspot valt ook reuze mee en je zult zo je draai weer gevonden hebben. Goed nieuws voor jou en je dochter dat je allebei weer vooruit kunt kijken. Ik sta weer in de startblokken om je te volgen.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je weer zichtbaar voor ons aanwezig bent, en goed om te lezen dat het weer iets beter met jou en met je DD gaat. Ik zal je nieuwe blog op mijn site zetten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat fijn dat ik weer bij je kan lezen. Heel veel succes met je blog. Ook heel veel rust, goede gezondheid en natuurlijk haakplezier toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoera Hoera je bent terug, fijn om te lezen dat het weer wat beter gaat met je!
  Hoe ging de marathon!!! in Berlijn was het gezellig, heb je genoten
  Wat van van Lotte om dat te lezen
  Ik zet je er meteen bij mij.

  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. JOEPIE Wat fijn dat je weer Online bent! Nou, succes, sterkte (fijn dat je je tussenstand even hebt neergezet, altijd fijn om te lezen hoe het nu met iemand gaat), en ik ga je direct toevoegen aan mijn blogroll hoor! Hou je HAAKS he!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lieve Yvonne,

  Soms is het wel eens preetig om even tijd voor jezelf te nemen en uiteraard ook voor je dochter.
  ik ben blij dat je weer de tijd en de zin hebt gevonden om te gaan bloggen.

  groetjes janine

  BeantwoordenVerwijderen
 9. erg leuk om je weer te zien en te lezen hier !
  gr.ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Fijn dat je er weer bent. Althans op je blog, voor jezelf en DD heb je nog wel een weg te gaan, maar zo te lezen zit je wel weer op de goede weg! Succes weer!
  groeten, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen