donderdag 27 oktober 2011

Vol verwachting klopt mijn hart...

Zin in quilten
Eindelijk kreeg ik weer eens zin om iets op quiltgebied te ondernemen. De vraag was alleen, wat? Al jaren neem ik me voor een Sinterklaasquiltje te maken, maar dat is er nog steeds niet van gekomen. De bestaande patroontjes, hoe leuk ook, waren niet wat ik zocht. Tot ik gisteren opeens een idee kreeg... ik zal jullie een klein voorproefje laten zien:

Morgen DS naar het ziekenhuis
Twee jaar geleden heeft DS de bloedvaatjes in zijn rechter neusgat dicht laten branden. Dit was zo pijnlijk, dat hij bedankte voor het dicht branden van de bloedvaatjes in zijn linker neusgat. Maar de laatste tijd heeft hij weer regelmatig last van bloedneuzen (linker neusgat...), dus gaat hij die toch morgen maar even laten behandelen.

Handwerkbeurs in Ahoy
Zaterdag ga ik samen met DD en mijn mams naar de Handwerkbeurs. Dat is op zich al iets om naar uit te kijken. Maar we spreken daar ook af met Joke en Lida. En dat vinden we helemaal SUPER!! DD heeft Joke nog nooit ontmoet, maar ze zijn beiden zeer in elkaar geïnteresseerd.
Ik hoop, dat ik kan slagen voor Sinerklaasstof. Bestaat dat eigenlijk? En ik wil nog wol kopen voor een leuke baret die ik heb gezien en misschien nog iets van Zpagetti of katoen... Kortom, wensen genoeg!


Haken
Ondertussen haak ik rustig door: koekjes, granny squares, sterretjes, pompoentjes.... wordt vervolgd.

6 opmerkingen:

 1. Wat fijn dat het weer gaat kriebelen. Een sfeervol voorproefje. Veel plezier zaterdag en sterkte morgen voor je zoon.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Veel plezier op de beurs. Ik ga morgen al. Ik schijn Joke steeds mis te lopen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Quibi,
  Ik ben zaterdag ook onverwachts in Rotterdam, misschien zie ik je. Ik zal proberen op te letten. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk hè om elkaar weer terug te zien morgen! Ben benieuwd naar je nieuwe quiltje en sterkte voor je zoon vandaag! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kijk uit naar morgen,
  DH sterkte vandaag hoop dat alles goed verlopen is
  Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond het heel wonderlijk om je vandaag te ontmoeten op de handwerkbeurs! Na het lezen van je verhaal in Libelle en daarna op het prikbord met de link naar je blog, kwam ik jullie vandaag tegen (bij de aanbiedingsstofjes!).
  Wat heb je een mooie en dappere dochter, ik wens jullie heel veel sterkte met alles en hoop dat jullie genoten hebben vandaag weer het eerste dagje uit!
  Groetjes Helma

  BeantwoordenVerwijderen