dinsdag 17 april 2012

Hoe het gisteren ging

Om acht uur 's ochtends meldden dochterlief, mams en ik ons bij het Erasmus MC alwaar onze lange dag van voornamelijk wachten begon. Zo'n drie kwartier later werden we opgehaald voor de eerste ronde snijden, maar door ict-problemen, startte de operatie pas een drie kwartier later. Maar goed, na de vervelende en pijnlijke verdovingsspuiten kon het werk beginnen. Na drie uur wachten volgde de uitslag van de eerste plek: niet schoon... Nog maar een ronde dan. Na een goede twee uur wachten kwam de uitslag: plek één nog niet schoon, plek twee in één keer schoon!! We hingen een klein vlaggetje uit.

Van de eerste plek werd nog een heel klein randje afgesneden en het wachten begon wederom. Na een uur of twee, drie wachten kwam de uitslag: ook de eerste plek is schoon, maar ze was nog niet aan de beurt om gehecht te worden. Dus wachtten wij nog "even" en wachtten, wachtten, wachtten, totdat we na zo'n uur of drie eindelijk weer aan de beurt waren.

Om 19.00 uur konden we eindelijk onze jas aan trekken. Tjee, wat waren wij gaar en wat hadden we een een trek!! Gelukkig had mijn schoonmoeder al een lekkere maaltijd bereid waar we gezellig met z'n allen van hebben gegeten. Deze ronde zit er weer op. Zo eens even kijken hoe het met ons meisje gaat!

3 opmerkingen:

 1. Sterkte weer hoor met je lieve dochter....woordeloos ben ik eigenlijk....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een gedoe is dat toch iedere keer, je weet dat je moet wachten op de uitslag, maar ook nog eens zolang op het hechten! Nu ik hoop dat het goede resultaat lang aanblijft, allemaal sterkte, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. o wat is dat toch weer spannend elke keer...zulke dagen zijn slopend.

  sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen