zondag 15 april 2012

Rotterdam Marathon

Het was best wel lang geleden, dat manlief verstek moest laten gaan bij de Rotterdam Marathon. Maar vandaag was dat helaas weer het geval. Door een blessure kan hij momenteel niet hard lopen. Natuurlijk zijn we wel gaan kijken. Vier collega's van mij liepen de Business-estafette en verder veel bloglopers en concerncollega's. Velen hebben wij voorbij zien rennen, op de 16,5 km, 26 km en 41 km.
Normaal gesproken neem ik mijn vogel mee voor herkenbaarheid onderweg, maar daar had ik dit jaar geen zin in.

Om toch goed herkenbaar te zijn heb ik een knaloranje jack aan getrokken. Lekker warm en geen last van de wind.

Gelukkig waren we nog net op tijd om de bloglopers te begroeten en kon er nog een foto genomen worden van mij met één van de lopers. Een zeer gedreven loper en altijd even hartelijk! Hij ging voor een tijd van 3:30 en liep 3:29:16! Proficiat, Richard! Wat een superprestatie!!

Twee van de vier van mijn collega's heb ik kunnen spotten tussen de duizenden lopers en ze hebben mij ook nog gezien. Leuk hoor!

Mooi maar voldaan zitten/hangen we nu op de bank. Vandaag bijna de hele dag gestaan en gelopen. Morgen een dag waarbij ik bijna de hele dag zal zitten. Onze dochter moet morgen weer twee plekjes laten verwijderen. Eén boven haar linker wenkbrauw en één achter haar oor... Morgen dus geen Maashaven-maandag-foto, ook niet op dinsdag. Volgende week maar weer.

4 opmerkingen:

 1. Mooi maar voldaan...die kende ik nog niet :) Was zeker wel leuk om een keer samen met pappa toeschouwer te zijn bij de marathon? Een verslaggever op de radio kreeg nog op zn donder van een collega: hij had het over een marathon in Rotterdam. Zijn collega meteen; dat is wel DE marathon van Rotterdam xD

  We kunnen morgen nog wel even langs Maashaven rijden voor die foto hoor Mimi, no problem :p

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat vervelend voor je DD, ik wens haar sterkte en wat jammer van je DH dat hij geblesseerd is, het was dan wel koud, maar het was een schitterende race. Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verslag over de marathon. Sterkte morgen voor DD en natuurlijk ook voor jou. Vrolijke groetjes Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Yvonne, vond het natuurlijk erg jammer dat Pim niet liep maar wel onwijs leuk dat ik jullie zag in de Doelstraat. Pracht foto van ons, maar de gekke bekken foto is ook weer geslaagd ;-) tot snel weer.

  BeantwoordenVerwijderen