maandag 2 april 2012

Maashaven maandag

Wat is het koud, zeg! Vorige week waanden we ons de zomer nabij, maar nu lijkt eerder de winter aan een opmars bezig te zijn. Maar goed, vanochten tijdens het maken van de foto van de Maashaven, is ook duidelijk zichtbaar, dat het heel ander weer is dan vorige week. Maar het plaatje is er niet minder om!
Afgelopen weekend had zoonlief een vuurspuwevent. Manlief ging ook mee om foto's te maken. Ik heb nog geen foto's gezien waar zoonlief op stond, maar dit is wel een erg mooi plaatje.
Zoonlief is flink aan het oefenen met een bullwhip (zweep) om zo zijn vaardigheden te vergroten, zodat hij ook met een vuurzweep aan de slag kan. Maar zo'n lange bullwhip is wel ontzettend gaaf! Om die zweep te kunnen laten knallen. Super!! Als je er wat vaardigheid in op doet, kun je ook met die zweep voorwerpen 'pakken'. Ik vind het wel wat! :)

Zojuist heb ik de foto's van de Maashaven van de afgelopen drie weken even onder elkaar gezet. Ziet er wel mooi uit, zo verschillend en toch zo hetzelfde.

4 opmerkingen:

 1. Ik had lara al een keer te pakken was wel grappig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het weer is veel minder. Maar ik vind de foto eigenlijk veel mooier met die dreigende luchten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige foto's! Niet alleen jouw DH heeft een fotografisch oog! Ook de foto van de vuurspuwer is geweldig! Wens hem succes met de zweep! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen