zaterdag 17 maart 2012

Geslaagd dagje op stap

Manlief wilde graag een deel van zijn verjaardagsgeld uit gaan geven aan een goede flitser voor op zijn fotocamera. Dochterlief wilde graag kijken voor een nieuwe compactcamera, omdat overoma ons allemaal een beetje verwend heeft... En ik, ik ging mee voor de gezelligheid! Op naar Kamera express! Zowel manlief als dochterlief zijn goed geslaagd. Isn't it cute?

Op de terugweg even langs de Faunashop gereden om voederdieren te kopen voor de gekko en de slangen. We wilden over de Willemsbrug rijden, maar die was afgesloten. Dan maar over de Erasmusbrug. Dan rijdt je ook langs Bagels and Beans, dus dacht ik.... Nee, eerst naar de Faunashop. Dochterlief en ik gingen altijd wat lekkers eten en drinken bij Bagels and Beans in Donner als we de tijd moesten doden voor de PDT-behandelingen. Nu hadden we niets naars in het vooruitzicht en manlief was er nog nooit geweest. Dus..., voederdieren aangeschaft en even naar Bagels & Beans. Lekker bagel gegeten en sapje gedronken. Mmm, lekker hoor. Dan gaan we huiswaarts, maar maken nog even een tussenstop bij de Plantenhal en bij Intratuin.

Krijg ik bij Intratuin van manlief toch even een leuk cadeau!! Ik ben er helemaal blij mee. Twee prachtige canvasschilderijen voor buiten, zodat de tuin ook in minder fleurige tijden toch fleurig aan doet. Natuurlijk moesten die meteen opgehangen worden! Precies in het midden, zoals ik wilde, was technisch niet mogelijk, dus hangen ze een beetje uit het midden. Maar ik heb er niet minder plezier van. Wat vinden jullie?

3 opmerkingen:

 1. Wauw :o Die canvasschilderijen fleuren echt de hele tuin op :D Goed uitgekozen Mimi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke foto van jullie, en wat heeft ze alweer veel haar, schitterend Lotte. Je zit er goed uit
  Leuk zo die schilderijen in de tuin, ziet er meteen een stuk vrolijker uit, misschien een idee om de hele schutting zo te schilderen!
  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een enige foto en wat heeft Lotte weer een prachtig koppie haar! Jullie hebben duidelijk genoten! Nu ik vind ze geweldig die leuke buitenschilderijen, echt fleurig! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen