donderdag 29 maart 2012

EFF-jurk klaar

Gisterenavond heb ik de laatste hand gelegd aan mij EFF-jurk. Ik ben best tevreden met het resultaat. Zeker in ogenschouw genomen, dat ik al in geen jaren meer kleding heb gemaakt :). Het is alleen super lastig om de jurk goed op de foto te zetten, maar ik heb een poging gewaagd en daar moeten jullile het even mee doen.

Gisteren op de markt, heb ik nog een waaier gekocht die erbij past. Vandaag ga ik even kijken of ik nog ergens een blanco masker kan kopen, zodat ik een bijpassend masker kan maken. Dat vind ik wel erg leuk! Ongetwijfeld worden er die dag van de EFF vele foto's gemaakt. Niet in de laatste plaats door Pim Paparazzi (manlief). Dus nog even wachten....

4 opmerkingen:

 1. Wat is die leuk geworden! Wens je succes met het masker en dan wacht ik wel tot je hem aanhebt om hem goed te kunnen bewonderen!
  Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De jurk ziet er prachtig uit Yvon! Succes bij het zoeken van een masker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De jurk ziet er mooi uit. Prachtige kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige jurk, je gaat vast veel enthousiaste reacties krijgen op de EFF, ik hoop dat je nog een mooi masker erbij kunt maken, dan ben je helemaal "af"! Alvast veel voorpret en veel plezier op de EFF.
  Groetjes, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen