maandag 26 maart 2012

Genieten met een grote G

Wat een geweldig weer hebben we, hè? Vrijdag was het gewoon erg warm! 's Middags ben ik samen met mijn moeder weer eens naar Oud Beijerland geweest. Daar was derg veel veranderd, maar leuk om weer eens te zien.

Het weekend vliegt voorbij! Gisterenavond nog een poos aan mijn Elf Fantasyjurk gewerkt. Hij nadert z'n voltooiing, maar het vereist nu nog wat handwerk. Ik hoop, dat ik 'm deze week af krijg.

Maashaven Maandag
Ook vanochtend heb ik een foto gemaakt van het uitzicht over de Maashaven. Het is natuurlijk ongeveer hetzelfde plaatje, maar ik vind 'm toch wel mooi.

In mijn pauze ben ik weer een stukje gaan wandelen. Dit keer naar Katendrecht. Ook daar kun je erg mooie foto's maken. Deze is wel leuk: er was een team foto's aan het maken van dit model op een locatie waar je nooit zomaar een fotoshoot zou doen. Volgens mij krijg je daar best leuke plaatjes!

En zo loop ik dan een klein stukje over Katendrecht. Ik heb tenslotte maar een half uurtje pauze!

Tot slot wil ik jullie deze foto nog laten zien. Die vind ik zelf wel erg goed gelukt! Fijne dag weer!

2 opmerkingen:

  1. Mooie foto's zijn het. Ik ben benieuwd naar je jurk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben heel benieuwd naar je elf jurk! Wat een mooie foto's heb je weer gemaakt en zo'n mooie witte bolder maakt het tot een beeldschoon plaatje! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen