maandag 27 februari 2012

Vakantie en uitslapen...?

Deze week heb ik vakantie. Nergens naar toe, maar gewoon lekker uitrusten en genieten. Gisterenavond nog wat tv gekeken met DH en dan in bed nog even lekker lezen. Het maakt niet zo uit, hoe laat ik ga slapen, ik heb tòch vakantie en kan zalig uitslapen!

Tot zover klopt het sprookje nog..., maar vanochtend om half zeven werd ik even wakker. Geeft niks, even naar de wc en dan weer lekker verder slapen... Kuch, kuch, hoest, proest.. (even niks, weer lekker gaan liggen), kriebel, kuch, proest, hoest... Vraagt DH heel lief of ik een kopje thee op bed wil. "Nee, ik wil niks! Alleen maar slapen!!" Maar na een half uur draaien, woelen en hoesten geef ik het op. Dan maar niet slapen. Eenmaal beneden probeer ik mijn stem uit, maar het blijft nog steeds helemaal stil.... Dat is toch wel erg vervelend, als je alleen maar héél zacht kunt fluisteren. Ik vraag me af of het zinvol zou zijn om even een bezoekje aan de huisarts te brengen.. Maar dan moet ik toch wachten tot DH wakker is om een afspraak te maken, want niemand verstaat mij!! 

7 opmerkingen:

 1. Heel lastig....ik weet er alles van, niks zeggen en gewoon wachten tot het over gaat...misschien wat keeltabletten....sterkte met dit ongemak.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt dus een heel rustig en stil weekje. Opwinden helpt toch niet. groeten en beterschap Liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat lastig voor jou , mijn man zou zeggen , heerlijk rustig een keer Ha , ha .
  Al de gekheid op een stokkie , ik wens je heel veel beterschap en sterkte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jammer in je vakantieweek. Maar je hebt nu wel de tijd om het heeeel rustig aan te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. He wat naar nu, niets gaat jullie huis voorbij hé
  Beterschap liefs Joke denk aan je, en wou dat ik je even een pannetje kippen soep kon brengen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lastig en ik hoop dat je snel weer opknapt.Voorlopig maar met een pen en stukje papier aan de slag en uitzieken. Beterschap hoor.
  Vrolijke groetjes Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nu dan ben je dus niet vrij maar moet je je ziek melden! Vervelend maar je zult wel lekker kunnen uitrusten want die slaap komt vanmiddag wel! Sterkte
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen