vrijdag 10 februari 2012

Hoe gaat het nu met dochterlief?

Gelukkig had dochterlief goed geslapen vanacht. Haar vriendje, naar verluid, wat minder, maar hij is steeds bezig geweest met zich zorgen maken dat ze wel op de "goede" kant zou slapen enzo.

Haar ogen zaten niet dicht en naast wat pijn en jeuk, was het vandaag goed te doen. Tussen de middag waren DH en ik al bij haar. Lekker koffie en thee gedronken, toen nog even naar de winkels. Want ze mocht nog wat leuks uitkiezen van oma en overgrootoma. Dat was snel gedaan! Nog even langs de supermarkt voor een zak Engelse drop voor de Duitse dokter van maandag en toen weer naar hun huisje. Ze was moe, de lieverd.
Vanmiddag hebben we met z'n drietjes naar Mr. Poppers pinguins gekeken. Wat een leuke film! Echt even gezellig kijken en genieten. Voor vanavond staat er voor mij ook een film op de agenda. Waarschijnlijk Warrior en daarna gaan DS & friends X-boxen.


DH heeft zijn eerste salsadansles op het programma staan, dus dat komt allemaal wel goed. Ben benieuwd of hij deze dame ook nog tegen komt... Ik geef hem weinig kans. Veel te koud :)

3 opmerkingen:

 1. Fijn dat ze goed geslapen heeft en veel pelzier met de film vanavond, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelukkig dat ze goed geslapen heeft en ook extra verwend is.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ben blij dat ze het goed heeft doorstaan, en denk veel aan haar
  veel plezier met film kijken, en ik zou graag bij die salsa dansles zijn
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen