vrijdag 3 februari 2012

Langzaam maar zeker wordt het hier ook wit

Jullie lieve reacties doen ons goed! En we slaan ons er heus wel weer doorheen! Tenslotte is dit niets dat bij het leven van DD (en dus ook van ons) hoort. Een erfelijke afwijking raak je helaas niet zomaar kwijt...

Witte wereld
Rond twaalf uur ben ik even met DS naar zijn school gereden voor een korte toets. "Je wacht toch wel even, mam?" 'tuurlijk kind! E-reader mee en zelfs een thermosflesje warme chocolademelk (van èchte cacao). Na een kwartiertje stond hij al weer buiten: 12 meerkeuze vragen... Ondertussen was het aardig gaan sneeuwen. Alhoewel het voor mijn gevoel meer hele kleine hagelsteentjes zijn. Het lijkt niet op gewoon sneeuw in ieder geval. Maar het maakt onze wereld wel wit en dat ziet er toch gewoon heel erg leuk uit!
Ook op de tuintafel zit alles al behoorlijk onder de sneeuw, maar wat staat het geweldig!!
Toen we thuis kwamen lag er ook een pakje op de deurmat. Zou het...? Ja hoor, het was mijn boekje dat ik in december besteld had bij bol.com. Het heeft alleen nogal lang geduurd eer ik het kreeg. Maar nu is het er! Je zou meteen willen beginnen!!

Zulke schattige patroontjes!

3 opmerkingen:

 1. Hier is het ook goed wit aan het worden. Gelukkig hoef ik voor Bol.Com de deur niet uit. Wat een leukerd. Hou je taai en een fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enig boekje! Wat heerlijk hè die witte wereld, was boodschappen doen met DP en kwam buiten en alles was wit! Zachtjes gereden en genoten van het uitzicht! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte en wat een leuk boek, veel borduurplezier'
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen