zondag 26 februari 2012

Feestje gevierd!!

Al weken hielden wij (DS, DD, de rest en ik) het geheim: de surpriseparty voor DH! Aanstaande dinsdag wordt hij 50 jaar en we wilden hem graag verrassen! Ondanks dat hij wel vermoedde dat er ìets werd gedaan, had hij geen idee wàt en wanneer.

Gisterenavond zouden we even een kopje koffie gaan drinken bij mijn ouders... DH doet de woonkamerdeur open en wist niet wat hij zag!! Een kamer vol met mensen, allemaal voor hem! Goh, die is er er, en dìe, jeetje en dìe is er ook! Ik had ook slingers opgehangen en we hebben een hele gezellige avond gehad!

Voor de taart heb ik een collage gemaakt van de hobby's van DH: hardlopen, schaatsen, fotograferen en salsa dansen!

Ik wil iedereen bedanken voor het geheim houden, voor de aanwezigheid en jullie gezelligheid en (namens DH) ook voor al jullie gulle gaven!! Er zal best iets fotografisch voor gekocht worden ;).

5 opmerkingen:

 1. Alvast gefeliciteerd ! Leuk dat het zo geslaagd was. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Yvonne, gefeliciteerd met de verjaardag van je man a.s. dinsdag en leuk zo'n feestje. Fijne zondag verder en niet teveel kletsen (Lees: chatten) hahahaha Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O Yvonne wat fijn dat het zo god gelukt is , hij heeft dus echt niets gemerkt!!

  Mannetje nog van harte, en jij ook Yvonn

  Schitterende taart

  Liefs joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vast gefeliciteerd met de verjaardag van je man. Leuk zo'n feestje voor hem. 50 jaar is toch ook een bijzondere leeftijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hip hip hip HOERAAAAAAA voor je manneke!
  Leuk zo'n verrassingsfeest!

  BeantwoordenVerwijderen