zaterdag 11 februari 2012

Bijenkorf
Vanochtend eerst even mijn voorraadje koffie aanvullen middels een bezoekje aan de Nespressoshop in de Bijenkorf. Daarna beneden in de Bijenkorf nog even lekker lopen struinen tussen de boeken en tijdschriften. En ja, toen heb ik mezelf dit boekje cadeau gedaan!
Ik ben erg benieuwd wat voor boekje het blijkt te zijn.

Spijkenisse
Ja en als je dan toch in de metro zit, blijf je gewoon zitten tot je in Spijkenisse aankomt. Dan kan ik even kijken hoe het met DD gaat. In de metro probeerde ik mijn basisbeginselen van meditatie toe te passen. Viel me niet tegen.

DD sliep nog, maar vriendje was wakker. Aangezien het al elf uur was, heeft hij DD ook wakker gemaakt! Nadat zij ontbeten had, zijn we samen even naar de markt geweest voor fruit en kibbeling. Weer even terug naar hun huisje alwaar nog een strijk wachtte. Die heb ik even weggewerkt en toen wilde ik wel graag naar huis! Onderweg naar huis kom ik natuurlijk langs diverse winkels. Ik wierp een blik naar binnen bij de tassenwinkel en keerde op mijn schreden terug... Wat een schatje! Echt helemaal mijn ding... prijs viel niet tegen. Tja, wat doe je dan? Kopen!! Je snapt, dat van mij het voorjaar nu best mag komen. Mijn tas heb ik al!

Gisteren had DD bij Home Sweet Home ook al wat gekocht voor zichzelf: huisdieren voor op het balkon. Haha, die twee staan lekker eigenwijs te zijn op het balkonnetje. Maar gezellig dat het staat!

Nu heb ik thuis even de stofdoek en stofzuiger ter hand genomen. Eigenlijk moet ik nog een paar kleine dingetjes halen bij de supermarkt, maar ik vind het zò koud buiten... Ik ga zo toch wel, want DH is schaatsen (toertocht), dus ik moet wel :)

Daarna moet ik er toch aan geloven... de twee rode regenboog boa's zijn ziek en moeten medicijnen hebben. DS en ik schuiven het al een paar dagen voor ons uit, maar straks moet het gewoon! Nu maar hopen dat we niet gebeten worden...


7 opmerkingen:

 1. :o Wat een leuke tas Mimi :D En succes met het medicijnen geven :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beeldschone tas, past prima bij jouw zonnige verschijning! Leuke huisdieren ook! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige tas !! Geniet ervan. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je zult van het boekje genieten, een hele goede keuze...:)))

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad een mooie tas en die ganzen zijn super leuk.

  Vrolijke groetjes Renée

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schitterende tas en wat leuk die ganzen
  Geniet van je boek
  Sterkte morgen met Lotte
  Fijne zondag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtige tas en nette huisdieren!
  Oooh, ik wil er niet aan denken ... m'n handen bij die boa's!
  Is 't gelukt?

  BeantwoordenVerwijderen