maandag 1 september 2014

TOP-dag in 020 :)

Het begon maandag
Ik zat te Whatsappen met mij vriendinnetje en we vonden het zo jammer dat we elkaar al weer zo'n tijd niet gezien hadden en daarnaast vertelde zij dat zij zondag met M&M naar Amsterdam ging.... Iets met Petra Prins en quilts.... Ping! Ideetje geboren.

Dinsdag
Dinsdag ben ik gaan zoeken op internet en vond ik op de site van Petra, dat Wil vanuit Parijs quilttops komt showen. Eén telefoontje naar Elsbeth leerde mij, dat ze nog één plekje over hadden! Die was voor mij!!!! En nu nog zien, dat ik dit geheim zou houden tot zondag. Ik heb wel M ingelicht. Ik moest het toch ergens kwijt??


Thuis vertelde ik natuurlijk wat mijn plannen voor zondag waren. "Naar 020? Hoezo?" Maar dat is gewoon een beetje gekkigheid. 


Zondag
Volgens het reisschema (dankzij alle werkzaamheden van de NS/ProRail) zou ik om 10.36 uur op Amsterdam CS zijn en de Limburgse dames om 10.22 uur. Toen ik echter bij Den Haan en Wagenmakers binnen stapten waren ze er nog niet. "Nee," werd mij verteld, "ze hebben gebeld en zijn wat later." Ik had net een plekje gevonden en een kop koffie gepakt toen er geroepen werd: "Daar komen ze!"

Wat een verrassing!!! Hartverwarmend! En zó fijn om elkaar te zien! Maar nu eerst de quilttops van Wil. Ze had er een kleine dertig bij zich. Van veel vond ik het patroon erg leuk, het idee erachter ook, maar er waren er toch ook een aantal bij, dat ik niet mooi vond. Maar dat is nu eenmaal persoonlijk. Kijk mee en geniet van een paar foto's:
Daarna hebben we zalig in de winkel rondgekeken. Ik heb niks gekocht Sterk hè? En toen moest er nog wel gezorgd worden voor de inwendige mens. Dus op naar een lunchroom voor wat lekkers te eten. Na de lunch lopen we nog even naar Magna Plaza, want daar zit Yankee Candle. Ik had er nog nooit van gehoord, maar het zijn geurkaarsen. Maar wel geurkaarsen die lekker ruiken, niet zo chemisch :).

Via de Dam en een winkelstraat lopen we naar het station en is het al weer tijd om afscheid te nemen....

Om even over zes was ik thuis en kon ik nog even meekijken naar Feyenoord. Dat was echter niet zo spannend en succesvol als de andere wedstrijd van afgelopen week!

Fijne week!

6 opmerkingen:

 1. Dat was een Topverrassing !!!
  Je *huilebalk-vriendinnetje* ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke verrassing!!! En gezellig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sta ik naast je en herken ik je niet eens..*ü* ...sorry sorry sorry!!!!

  Het was wel heel aandoenlijk om te zien ..twee vriendinnen die elkaar weer zien!!!
  Het was een leuke dag hé..veel inspiratie opgedaan !!
  Fijne dag....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vond het wel moeilijk om mijn mondje te houden :-))
  Maar wat hadden we het gezellig daarna met ons viertjes,voor herhaling vatbaar !!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Poging 2
  Leuke dag en schitterende quilts Quib!!!

  BeantwoordenVerwijderen