zondag 14 september 2014

Oude Maas en The Last Ride Out

Oude Maas
Gisteren was het zulk mooi weer, dus tussen de middag togen dochterlief en ik met de hond naar de Oude Maas. Het was er zalig! We zagen al prachtige paddenstoelen! Eigenlijk hoopten we ook nog op een afgezaagde boomstronk waar Cooper dan op kon poseren, maar die waren er daar niet. Wel iets wat er op lijkt:Op de terugweg kwamen we nog een pup van vier maanden tegen (kruising Boerenfox/Kooiker). Een leuk beestje, die het geweldig vond om met Cooper te spelen. Ook Cooper genoot met volle teugen!

Af en toe neemt Cooper even een kijkje bij het water. Slokje water drinken, naar de bootjes kijken :) Hij geniet!Mooie wol
Bij een webwinkel heb ik prachtige wol gekocht! Ik ben nu nog bezig aan een South Baysjaal voor mijn vriendinnetje. Het laatste randje picootjes wordt gehaakt en daarna mag ik met deze wol gaan werken.
Last Ride Out
Zoonlief is lid van de motorclub Rotterdam Rebels. Een van de leden van de Rebels heeft al 22 jaar MS. De laatste tijd gaat het heel hard achteruit. Zijn oudste zoon had een oproep geplaatst op de Social Media om met zoveel mogelijk motoren bij zijn vader langs te rijden. En dat gebeurde vanochtend. Het verzamelen was bij De Kuip. Daarna door naar de straat waar het om ging. De man in kwestie werd even voor de aankomst van de motoren in zijn rolstoel gehesen en naar buiten gereden. Een indrukwekkende stoet motoren reed langs. Geen idee hoeveel, maar zeker meer dan 200!!! In eerste instantie werd er alleen voorbij gereden met veel kabaal. Naderhand kwamen de wheelies, burning rubber en meer. Kippenvel en tranen, dat hoorde bij deze zondagochtend!


Er staat ook nog een mooi filpje op het net. Klik hier.

Wat je hier dan weer van leert:


Count your blessings!

5 opmerkingen:

 1. Mooi dat ze dit voor hem konden doen .

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag het filmpje net op Fb, ontroerend zeg! Wat een prachtige bollen, gaaf kleurtje!
  Leuk, zo'n wandeling aan het water.

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk om er met dit weer op uit te gaan.
  Geweldig dat zo'n oproep zoveel motor rijders op de been krijgt, toch goed volk hè ( ik rij zelf ook, ha, ha, ha) Ja dat kippenvel gevoel ken ik.

  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige actie !!!
  Wat zal dat vriendinnetje blij zijn.... ;))

  BeantwoordenVerwijderen