dinsdag 2 september 2014

Illustraties bij het verhaal van zondag

Ergens wist ik dat er zondag iemand was, die foto's heeft gemaakt van mijn weerzien met Sis. Het was even navragen, maar uiteindelijk bleek Elsbeth twee mooie foto's gemaakt te hebben :). Met dank daarvoor!! Ik ben er heel blij mee.

En heb ze meteen doorgestuurd naar Sis en die kwam niet meer bij van het lachen!!

"Wat doe JIJ nou hier???"
Nou, me dunkt dat de emoties van de foto afspatten!! M&M hartelijk lachend :)

Met een hele dikke knuffel!
Dochterlief zei al: "Die foto moet je bekijken als je een beetje down bent, dan ga je meteen weer lachen!!"

Ziekenhuisdagje vandaag
Maar dit keer helemaal zonder dochterlief:)! Manlief ging voor onderzoek naar slaapapneu en daar waren we een anderhalf uur mee onder de pannen. Met nog drie vervolgafspraken in het vooruitzicht.
Daarna naar huis. Lekker een boterham in het zonnetje in de tuin gegeten met zoonlief en dan is het weer tijd voor een bezoekje aan hetzelfde ziekenhuis, maar dit keer voor mezelf.
Op mijn rug zat een irritant moedervlekje, dat af en toe flink kon kriebelen, dus die mocht er uit. Eer ik mijn shirt uit had en op het bed lag, kon ik er weer af! Met tien minuten stond ik weer buiten. Dat was met recht een Super Snelle Snijder :). Naar verwachting is het gewoon een talgachtige moedervlek. Over twee weken weet ik meer.


6 opmerkingen:

 1. Leuk hè.
  Timing was perfect.
  En voor jou houden we duimpje dat alles gewoon goed is.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een snelle reactie van Elsbeth om foto's te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. FANTASTISCHE foto's. Zelden zo'n blije snoet gezien. Nu is ze wel een blije, vrolijke spring-in-het-veld, maar dit slaat alles. En het onderwerp zijn van zoveel blijdschap (en tranen) is niet mis. Men zegt wel: "beter een goeie buur dan een verre vriend", maar een verre vriend is heel kostbaar!!
  Meisjelief, blijf toch weg uit die ziekenhuizen; niks dan ellende. Ik hoop voor je dat het goed is ! Keep my fingers crossed !!
  Groet, Rya, Rotterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een feest, dat gezicht van Sis....., mooie quilts van Will en leuk dat wij elkaar ook nog gesproken hebben! Grappig, nu ik je blog lees, weet ik wie erachter zit..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende foto's!!! Zo leuk om een lief vriendinnetje te hebben!!!
  Zal voor je duimen dat er niets aan de hand is met dat "vlekje".

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen