vrijdag 29 augustus 2014

Spannend ritje!

Momenteel heb ik niet zoveel te melden. Ik quilt en haak rustig door :) en ik ben erg tevreden over het resultaat. Foto's volgen te zijner tijd.

Motormuis
Zoals vorige week geschreven heeft zoonlief een zwaardere motor gekocht. Hij mag daar nog twee maanden niet op rijden. Maar.... er moest een nieuwe achterband onder en er was afgelopen zaterdag een geweldige aanbieding bij Motoport Rockanje. Dus... "mam, wil jij zaterdag mijn motor naar Rockanje rijden?" 

Ik heb zelf ook een motor, maar die staat al een hele poos met panne. Ik heb dus al een jaar of vier niet meer gereden.... Ik moest even flink slikken. Maar goed, ik heb toch gewoon mijn rijbewijs? Ik kan toch gewoon rijden? Met andere auto's doe ik toch ook niet moeilijk? Nou, ga dan gewoon op die motor!Nou ben ik een echte mooi-weer-rijder en hou er helemaal niet van om met de regen te rijden. We gingen weg met droog weer. We waren nog niet op de snelweg of het begint te hozen.....! Het voelde of ik geen jas aan had :(
Nu is mijn motorkleding ook al een slordige twaalf jaar oud en dus niet meer waterdicht. Maar het ging verder allemaal goed. In het begin vond ik het super spannend, maar naderhand werd het toch weer gewoon genieten!

Nu ook weer wat vaart achter de reparatie van mijn motor gezet. Want een toertochtje maken samen met zoonlief is toch wel heeeeeeel gaaf!

Goed weekend!

3 opmerkingen:

 1. Goed zo meisje, laat je niet kisten. Wel stoer hoor op een motor, maar ik kan me voorstellen dat je het in de regen niet prettig vindt. Je hebt wel wat over voor je kind, dat blijkt!! Goed zo!. Groet, Rya, Rotterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat wordt sparen voor nieuwe motorkleding. Vind je wel een stoer wijffie!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zie je al door de Eifel scheuren ;-))

  BeantwoordenVerwijderen