maandag 4 juni 2012

Weekendje weg en meer

Afgelopen weekend zijn manlief en ik er even samen een weekendje tussenuit geweest. Tevens hebben we aldaar onze 24ste trouwdag gevierd... Wat een tijd hè? Maar Friesland was erg mooi! We hebben Leeuwaren, Sneek, Drachten, Hindelopen en Stavoren aangedaan. Toen werd het te koud en zijn we richting Hilversum gereden alwaar de kaasfondue op ons stond te wachten :).


En vandaag was operatie nummer zoveel voor dochterlief. Ik hield m'n hart vast, want het was weer een plekje op haar wang waarvan ze een vorige keer constateerden dat de huid zo onrustig was... Het begon al goed: het was vandaag "ogen-dag", wat betekent dat er een ogenspecialist in huis aanwezig is en dat eerst alle mensen die een plekje aan hun weg moeten laten halen eerst aan de beurt zijn. Dat betekende, dat dochterlief niet om acht uur, maar om kwart over negen aan de beurt was. Maar goed, daarna moesten we anderhalf uur wachten en toen kregen we het goede nieuws, dat het plekje in één keer verwijderd was!!! Joepie!!! We moesten wel nog even wachten tot ze weer aan de beurt was om de wond te sluiten, maar dat vonden we niet erg!

 
Toen we uit de ok kwamen, was manlief al gearriveerd en konden we meteen naar huis. Ik blijf het onvoorstelbaar vinden hoe moe je van zoiets wordt... Eenmaal thuis werd dochterlief verwend met attenties om de pijn wat te verzachten en daarna wilde ze graag een film kijken. Ik heb een heel groot deel van de film gemist. Gewoon in slaap gevallen...
Daarna gezellig thee gedronken met z'n allen en 's avonds heeft mijn schoonmoeder weer een zalige pastamaaltijd voor ons klaar gemaakt. Die hebben we met z'n allen verorberd (manlief, dochterlief, zoonlief, mama, papa, schoonmama, schoonpapa en ik). Daarna was onze meid het wel zat en wilde graag naar huis. Schoonfamilie toog ook weer huiswaarts en met mijn ouders nog even een beker thee gedronken... Straks lekker slapen!

5 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk zo even een weekendje weg !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk zo'n weekendje weg, maar nog fijner het goede nieuws van je dochter. Geniet maar weer van een nieuwe dag! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog gefeliciteerd met jullie trouwdag. Gelukkig dat het met dochterlief weer goed gegaan is.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met jullie 24-jarig huwelijksdag! En wat fijn dat alles goed is gegaan met je dochter, hopelijk geneest de wond snel!
  Knuffels xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het weer zo goed is gegaan en natuurlijk nog gefeliciteerd met jullie huwelijksdag.

  Vrolijke groetjes Renée

  BeantwoordenVerwijderen