vrijdag 8 juni 2012

Bijna klaar voor het mooie weer :)

Voorbereidend werk
Man- en zoonlief hebben van de week al veel voorbereidend werk verricht: planten en onkruid verwijderd uit de hoek in de tuin bij de schuur, want moeders had weer wat in haar hoofd....:) Herkennen jullie dat? Ja en daar heb je soms gewoon fysieke kracht voor nodig die je zelf niet voldoende hebt.

Louncheset besteld
Van de week een louncheset gereserveerd bij Karwei. "Woensdag is 'ie binnen, mevrouw!" Woensdag was 'ie niet binnen. "Nou, dan moeten we 'm opnieuw bestellen en dan hòòp ik, dat 'ie er volgende week woensdag is..." Nou, dat kennen ze mij nog niet! Daar wil ik helemaal niet op wachten! Zeker niet, omdat ze niet zeker weten of 'ie dan binnen komt of niet. Dus toog ik vanmiddag naar Intratuin. En daar stond 'ie:
Iets duurder dan bij Karwei, maar het bezorgen is gratis, hij is op voorraad, twee jaar garantie en hij zit lekkerder... Kortom er moest vanmiddag nòg meer werk verricht worden: grond wat vlak maken; worteldoek op maat knippen; boompje omzagen die de zon weg neemt uit dit mooie hoekje... En dan is het hoekje er klaar voor:

Nu nog een hele nacht slapen en dan maar duimen, dat ze morgenochtend komen en niet pas 's middags.... Grind gekocht voor op het worteldoek, hoes gekocht voor om de set, tegels voor onder de poten... Laat maar komen!!


6 opmerkingen:

 1. Prachtige set en..... met ruimte om lapjes op te leggen. Heerlijk hoekje om te genieten.
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat ken ik, deze dame heeft een heel andere keuken in haar hoofd, nu alle neuzen nog dezelfde kant op krijgen! Maar jou is het gelukt, als die snert wind het doek maar laat liggen (hier waaide de hoes net van het tuinstel!) ben heel benieuwd hoe het eruit gaat zien, is wel een heel mooie set! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wordt vast een geweldig leuke hoek zo, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte met de tuin, en dat is een mooi hoekstel, ik wil ook zo iets, maar Angus zegt steeds! wat is er verkeerd wat we nu hebben!! nu het zit niet lekker (grinnik)
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wt een mooie set. Dat wordt heerlijk genieten.

  BeantwoordenVerwijderen