zondag 24 april 2016

Fraude, flierefluiten en feest

Fraude
Nee, ik heb niet gefraudeerd :), maar ik heb een lezing bij gewoond over identiteitsfraude. De lezing werd gegeven door Maria Genova en was waanzinnig interessant. Ik heb ook haar boek hierover gekocht en dat vond ik (buiten lekker leesbaar) erg leerzaam! Echt een aanrader!!


Flierefluiten
Dat heb ik samen met dochterlief gedaan! Afgelopen dinsdag reden we eerst naar Pretty Tall in Apeldoorn. Wat een enorme keuze aan kleding hebben ze daar en alles past :)!! En dat is voor mij, met mijn 1.89, best bijzonder! We werden ook heel vriendelijk geholpen; niets was haar teveel! Daar kom ik zeker nog eens terug.


Daarna vervolgden wij onze weg naar Westerlee, waar wij voor twee nachten een kamer hadden geboekt in het Landgoedresort Westerlee


We hadden daar een prachtige kamer voorzien van jacuzzi!


Overal in het hotel waren leuke hoekjes met kinderbedjes, wiegjes, maar ook een hoekje met wasgoed:


Wat staat dat leuk hè? Net of het dienstmeisje even weg is gelopen...

We hebben een bezoek gebracht aan Winschoten, maar natuurlijk ook aan Groningen.Maar ook aan Kampen (al weer op de terugweg).In Kampen hadden we prachtig weer en konden we zonder jas op een terrasje zitten!


Echt genieten!


We hebben deze dagen zalig gegeten en genoten van elkaar! Dit uitje was ter gelegenheid van de 25ste verjaardag van dochterlief en mijn 50ste verjaardag (volgende maand).


Eenmaal thuis was het weer wassen draaien enzovoort, maar ik heb ook gezellig was plantjes gekocht voor in de voortuin. Zo ziet het er weer wat gezelliger uit!Hunter's Star
Mijn heilige vuur met quilten is momenteel niet veel meer dan een waakvlammetje...., maar vandaag heb ik toch weer een rij toegevoegd aan mijn Hunter's Star.


Feest!!
En toen werd het zondag 24 april.... de dag van de KNVB-beker finale tussen Feyenoord en Utrecht. Een aantal vrienden en vriendinnen van zoonlief schoven aan op onze eigen tribune voor een broodje kroket, frikadel of kipcorn. Geen idee of jullie het voetbal een heel klein beetje volgen, maar FEYENOORD HEEFT DE BEKER GEWONNEN!!!! Wat een feest!


Onze burgemeester heeft in al zijn wijsheid besloten de inhuldiging op maandag plaats te laten vinden.... Als ik nu maar een gewone werkdag had gehad, dan had ik gewoon vrij kunnen vragen. Maar morgen neem ik deel aan de teamsessie van ons MT in Rockanje en daar kan ik verstek laten gaan...
Manlief en zoonlief gaan zich morgen storten in het feestgedruis. Ik zal het met de tv-beelden moeten doen.

Ik wens jullie een heel goede week! En een gezellige Koningsdag!

1 opmerking:

  1. Leuke week heb je gehad, vind het nog steeds jammer dat ik je niet kon "begeleiden"naar Pretty Tall. Er komt nog vast een keer goed.
    Liefs Ineke

    BeantwoordenVerwijderen