zondag 3 april 2016

Hard gewerkt, weinig gequilt

Woensdag - bee
Afgelopen woensdag hadden we weer bee bij dochterlief. Dit keer had ik mijn haakwerk meegenomen.Ik ben voor mijn mams een stola aan het haken, maar ik ga niet zo heel snel;)
Dochterlief leert breien, dus die was daar druk mee. Alleen mams was aan het quilten.

Zaterdag
De accu van de TomTom voor op mijn Shadow is heel snel leeg en dat kan ik echt niet hebben. Nu kun je dat aansluiten op de accu van je motor.... Maar dat kan ik dus niet zelf. 
Geen probleem! Contact opgenomen met Lucas Motoren en die kwam zaterdagochtend bij mij thuis om dit te fixen! Ik kan nu overal komen. En misschien wel belangrijker... ik kom ook weer thuis!

's Middags ben ik even op de motor naar Spijkenisse gereden op mijn Shadow, want ik had Hobbs nodig en achterkantstof voor mijn Hunter's Star. Maar daar had ik mijn TomTom niet voor nodig.

Zondag
De dag begon niet zo zonnig, dus besloten manlief en ik de tuin met de hogedrukreiniger onder handen te nemen.

Eerst de voortuin.Die er na behandeling een stuk netter uit zag:Daarna ook nog de achtertuin. Die is behoorlijk wat groter.... Dus eerst de fietsen uit de tuin. Zoonlief was op de motor weg, dus dat scheelde.


Onderschrift van manlief: My bike and my wife's bike :)

Het is echt een kl*tenklus, maar je ziet wel heel goed resultaat!En na afloop konden we ook nog even in de zon in de (schone) tuin zitten!

Volgende week hopelijk wel weer quiltwerk te laten zien! Ik wens jullie een hele mooie week!

2 opmerkingen:

 1. De foto van de fiets en Shadow is echt een giller ;-)
  Hard gewerkt !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Quiltwerk of niet als je er maar plezier aan beleefd. Het schoonmaken van de straat natuurlijk wat minder maar als dat klaar is ach dan is dat ook genieten.
  Manlief is toch wel een beetje in de minderheid.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen