zondag 1 mei 2016

En weer een week voorbij!

Huldiging op de Coolsingel
Maandag had ik een teamsessie met ons MT in het Badhotel te Rockanje.Daar kon (en wilde) ik geen verstek laten gaan. Manlief en zoonlief gingen natuurlijk wel naar de Coolsingel.Terwijl dochterlief op Cooper paste :)Kasten
Op Koningsdag hadden manlief en ik twee kledingkasten opgehaald, die we zaterdag in elkaar gingen zetten. Eerst moesten de oude kasten uit elkaar gehaald worden. En toen de "nieuwe" in elkaar gezet.Paps kwam ook nog even helpen en zo met z'n drieën liep het erg gesmeerd! Dit is het uiteindelijke resultaat:Echt een zon-dag!
Terwijl ik op mijn Shadow de medicijnen even naar zoonlief bracht, had manlief de kussen van de loungeset neergelegd. Cooper heeft het buitenseizoen officieel geopend!Ik moet zeggen, dat ik zelf eigenlijk ook geen tijd nodig had om te wennen aan de zon, loungen enzovoort:Er staat mij een drukke eerste helft van de komende week te wachten, maar ook veel leuke dingen: een nieuwe mobiele telefoon, mijn eerste ritje met de Rotterdam Rebels, een paar dagen naar Sis in de Eifel, het quiltfestival in Luxemburg en wie weet wat nog meer! Hopelijk vergezeld van lekker veel zon!


Ik wens jullie een hele mooie week!

4 opmerkingen:

 1. Een superleuke gezellige week heb je gehad, maar er komt nog een superleuke gezellige week aan!!! Heerlijk genieten!!!
  Trouwens, de kledingkasten van jullie lijken op die van ons, wij hebben ze alleen in een lichte houtkleur. Dat mooie smalle kastje ernaast vind ik superleuk, hadden jullie die al?Welke winkel?
  Liefs en ook een fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Rij vooral voorzichtig, kostbare vracht aan boord 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veel plezier samen met Sis en het quilt festifal.
  Laat je ons nog meegenieten met het moois dat je daar gaat zien?
  groeten
  marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij krijgt echt een heerlijke week, ik wens je veel zon en plezier! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen