zondag 29 mei 2016

50 jaar!!! Wat een feest!

26 mei werd ik 50 jaar. Al weken waren manlief, zoon- en dochterlief bezig om mij op stang te jagen met een verrassing. Ik kreeg wel "hints", maar daar kon ik geen chocola van maken:)

Ik had die dag eigenlijk vrij genomen om boodschappen te doen voor mijn feestje op zaterdag, maar ik moest om 09.15 uur klaar staan. Manlief bleef thuis, dus reden we met z'n drieën weg met zoonlief achter het stuur. Nog steeds geen idee waar naar toe en waarom...

Toen we de afslag namen richting 'Zestienhoven' begon er wel wat te dagen, maar wat zouden we gaan doen??? We moesten tot 10.10 uur wachten en toen mocht ik mijn briefje open makenOp het briefje stond een telefoonnummer dat ik moest bellen en ik moest zeggen dat ik opgehaald wilde worden :)
Na tien minuten werden we opgehaald door een hele vriendelijke meneer van Sand Air. We gingen vliegen!!!Ik mocht zeggen waar we heen gingen en wilde natuurlijk Rotterdam en omgeving zien!! Eerst vlogen we (lees ik :)) naar Hoek van Holland.Daarna via de Maasvlakte en de Europoort.We kwamen ook over Hoogvliet en konden zelfs ons huis zien!In het weiland vlakbij huis waren de grondtroepen bezig met een speciale actie:


Natuurlijk vlogen we ook over de Kuip!En weer terug naar het vliegveld!Wat heb ik genoten!!!! Wat een verrassing!!!

Thuis wachtten nog manlief en enkele familieleden voor koffie met wat lekkers!

Zaterdag was er nog een feestje, dat opgeluisterd werd door enkele leden van de Rotterdam Rebels die wat motorlawaai kwamen maken en taart kwamen eten! En er was een vuurspuugdemonstratie van zoonlief en mijn zwager!Ik heb heel veel bloemen gekregen, felicitatiekaarten, whatsapjes, berichtjes op Facebook, prachtige cadeaus en heel veel lieve wensen. Ik ben zo enorm verwend! Hier ga ik nog heel lang van nagenieten!


Ik wens jullie een heel mooie week!!

6 opmerkingen:

 1. Wat een geweldige verjaardag ! Je zal weten dat je 50 bent;))

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 50 word je maar een keer,maar wel leuk met zulke verrassingen.
  XX

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat was inderdaad een enorme verrassing! Gefeliciteerd met deze mijlpaal! groetjes, Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een leuek verrassing zeg. Super!!!! Nog gefeliciteerd

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat is/was dit een grote en leuke verrassing. Wat geweldig dat je kinderen dit voor jou regelde. Zo geliefd ben je dus. Goed te lezen dat jij overal zo van genoten hebt. Groetjes Wilma

  BeantwoordenVerwijderen