zondag 1 maart 2015

Werken, vrije dagen, motorbeurs en een feestje

Maandag en dinsdag
Dat waren de enige twee dagen waarop ik moest werken. Er reden geen treinen tussen Schiedam en Den Haag, dus ben ik twee dagen met de auto gegaan en de andere dagen heb ik vrij genomen.Woensdag
Woensdag was mijn eerste vrije dag deze week. 's Ochtends kwam er iemand van Stichting MEE praten met dochterlief en 's middags ging ik met allebei mijn kids even langs Daka Sport, Topshelf en de Feyenoord Fanshop. Dochterlief heeft een nieuwe Zumbabroek gekocht, zoonlief nog even niks en ik kocht bij de Feyenoord fanshop eindelijk mijn eigen Feyenoord hoodie.Donderdag
Vanochtend om 09:00 uur hebben we afgesproken bij metrostation Rhoon met twee leden van de motorclub Rotterdam Rebels. We konden met hun meerijden naar Utrecht, naar de motorbeurs. We maken even een tussenstop bij de McDonalds op Zuid om te verzamelen met de andere Rebels.

Eenmaal in de Jaarbeurs keken we onze ogen uit!! Zoonlief en ik hebben samen rondgelopen en gekeken.... Zoonlief zag zijn droommotor:


En ik..., ik ben best wel een beetje verliefd geworden.... Op deze prachtige Harley V-rod:En ook zoonlief vond dat wel wat, maar pas voor als hij weer een aantal jaren ouder (en grijzer :)?) is.
Hij heeft nog een geweldig leren motorpak gekocht (een broek met jas) in wit met zwart, zodat het er op zijn eigen motor fantastisch uit ziet!! Ook ik heb een nieuwe motorjas gekocht, gewoon een zwarte :)

's Avonds was de wedstrijd Feyenoord-AS Roma. Ik had helaas geen kaartjes kunnen bemachtigen, maar zoonlief natuurlijk wel. Over de wedstrijd zal ik maar niet meer uitweiden...


Vrijdag
In de ochtend zijn dochterlief en ik even naar Aztec Rose, alwaar zij nog een prachtig patroon gekocht heeft van Lynette Anderson.

's Middags moest er nog even een plekje op haar rug verwijderd worden in het ziekenhuis, dus togen wij nog even naar het Erasmus MC.


De operatie is goed verlopen en we konden na een klein uurtje weer naar huis.

Zaterdag
Zaterdag was manlief jarig, dus hadden we de hele dag door visite. Erg gezellig! En omdat het ook nog erg mooi weer was, nog even lekker met de hond gewandeld!


Zondag
Vandaag heb ik het lekker rustig aan gedaan. Ik heb wat doorquiltwerk gedaan aan mijn geheime quilt :) En natuurlijk naar Feyenoord gekeken. Mijn vrije dagen zitten er al weer bijna op.

Fijne avond nog en een hele goede week gewenst!

4 opmerkingen:

  1. Een druk weekje, bezet met leuke dingen dus.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vrije dagen noem je dat ?!?! Hihi... je hebt zo een lekker vol programma gehad....
    Ik wil ook wel zo een motor.... want oud en grijs zijn we al ;))

    BeantwoordenVerwijderen