maandag 16 maart 2015

Over de Honeybunch en goed nieuws

Honeybunch
Gisteren heb ik lekker wat "gerommeld", waaronder dus ook wat Honeybunch-blokjes gemaakt. Dit is het vijfde blokje op rij:


En na blokje zes was het al wat later op de dag en kreeg ik de kleuren niet meer zo mooi op de foto.


Voorjaar
Een paar weken geleden heb ik al wat eenjarig goed voor in de tuin gekocht, omdat je daar zo'n prettig voorjaarsgevoel van krijgt.


Ook de aanwezigheid van de lammetjes bij ons achter op de dijk dragen bij aan dit voorjaarsgevoel. Als nu de temperatuur ook nog wat wil stijgen...


Cirkelvest
Ja, ik ben nog steeds bezig met mijn cirkelvest! Ik haak me suf! Valt wel mee, hoor. Iedere keer een klein stukje. Gisterenavond was ook mijn tweede mouw klaar, dus toen kon ik echt passen.... Mijn mouwen zijn te lang :( Grrrr. Daar word ik toch best een beetje boos om! Tussendoor probeer je zo goed mogelijk te passen en dan is het resultaat toch weer niet goed. Uithalen doe ik niet meer, want dan komt dit vest nooit meer af! Ik heb de mouwen dus op een andere manier wat korter gemaakt. Nu nog twee toeren mijn vest rond en dan het randje. Het einde is in zicht en nee, ik heb geen foto's gemaakt!

Goed nieuws
Gelukkig hebben we ook goed nieuws! Twee weken terug is er een plekje verwijderd van de rug van dochterlief en daar kregen we vandaag de uitslag van: alles is in één keer verwijderd!!!


Het is wel een behoorlijk groot litteken, dus ze moet deze maand toch nog wel wat voorzichtig zijn met tillen, bewegen en zumba dansen. Maar dat is te overzien! Lekker hoor!3 opmerkingen:

 1. Ooohh wat fijn voor Lotte !
  Erger je maarniet aan je vest ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een voorjaars blogje. Blokken met mooie kleurtjes lieve bloemetjes en leuke lammetjes maar het allermooiste is de uitslag. Wat zullen jullie daar blij mee zijn.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat het plekje bij Lotte weer "schoon"is, alles weg, dat is het beste!!!
  Mooie blokjes Yvonne! En ach, je maakt vast een leuk cirkelvest, ben best benieuwd er naar, dus plaats maar een keer een foto als je hem aan hebt.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen