zondag 2 november 2014

Drukke week geweest

Weer aan het werk
Tja, na de vakantie komt zonder twijfel weer de dag waarop je weer mag gaan werken. Maandag is voor mij ook altijd de dag waarop ik 's avonds met Cooper naar de hondenschool ga. Deze periode volgen we de behendigheidstraining. Cooper vindt het helemaal geweldig en ik dus ook!

Dinsdag
's Middags hebben we een project van ons bezocht in de wijk Afrikaanderwijk te Rotterdam. Vanaf het dakterras heb je een fantastisch uitzicht.


's Avonds ben ik, voor het eerst in jaren, weer naar de EHBO vereniging in Hoogvliet geweest om hier weer mijn herhalingslessen te gaan volgen. Leuk om daar weer terug te zijn en ook om er weer bekenden tegen te komen :)


Zaterdag
Zaterdag ben ik samen met een collegaatje op bezoek geweest bij een oud-collega van ons in Gouda. Het was prachtig weer en voorafgaand aan het bezoek hebben we een klein stukje van het centrum van Gouda bekeken. Zeker met het zonnetje ziet het er erg leuk en gezellig uit!


Het was fijn even op bezoek te zijn geweest!

Zondag
Vanochtend na het ontbijt ben ik samen met dochterlief en Cooper een wandeling gaan maken van een kleine vier kilometer. Zalig in het vroege ochtendzonnetje. En Cooper..., die genoot met volle teugen!


Zometeen nog de laatste hand leggen aan mijn babyquiltje. Maar daarvan nog geen foto :)

4 opmerkingen:

 1. Coopertje ... waar heeft hij het niet naar zijn zin ? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Drie sfeervolle foto's... erg mooi. Duikt-ie nooit een sloot in, Cooper?? Dat is bepaald geen pretje.
  Groet, Rya, Rotterdam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Rya,

  Mijn blog geeft geen mailtjes meer als ik reacties krijg en ik heb je mailadres niet meer :(.
  Maar Cooper springt wel eens in het water en daar zijn WIJ niet zo blij mee, maar HIJ wel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HIJ wel, ja. Mijn Sarah stonk af en toe als een riool en wat vond ze dat heerlijk!! Ik woon in Ommoord en dat ligt op een enorm uitgestrekt moeras, dus...... Neen, wees gerust, we zakken er niet in weg; er is wel goed onderheid.
  Groet, Rya

  BeantwoordenVerwijderen