woensdag 16 januari 2013

Vrije middag en een AFFO

Ik kon de verleiding niet weerstaan en heb toch gisterenmiddag vrij genomen. Met het openbaar vervoer naar huis, even thee drinken met manief en dan gezellig samen in de sneeuw wandelen. Natuurlijk nam Pim Paparazzi zijn fototoestel mee en werden er heel wat plaatjes geschoten. Allereerst natuurlijk van die prachtige sneeuw met een wat voorzichtig zonnetje.

Eigenlijk zocht hij een fotomodel dat gisterenmiddag, volledig in het zwart gekleed, voor hem wilde poseren. Ik had èn geen zin om mijn warme jack uit te trekken èn geen zin om andere laarzen aan te doen. Dit was zò lekker warm en comfortabel! Ik heb wel mijn hoed even opgezet voor de foto's. Ik zag naderhand, dat de hoed wel wat onderhoud kan gebruiken, want de hele rand bubbelt...

Affo
Een paar maanden geleden heeft mams van een kennis van haar buurvrouw heel veel lapjes, quiltpatronen, ufo's en wip's gekregen. Eén van de ufo's was een prachtige countryquilt. Eigenlijk dachten we dat hij allen gesandwiched moest worden en gequilt, maar toen mams 'm onder de loep nam zag ze toch aardig wat onvolkomenheedjes, zoals het niet goed vast zitten van de applicaties. Ze heeft er erg veel werk aan gehad, maar nu is 'ie af en mag ik hem hebben!
Ik vind 'm ontzettend leuk en ben er heel erg blij mee! Het enige is, is dat hij zò groot is, dat ik 'm niet boven de bank op kan hangen. En niet boven de eettafel. En niet in het trapgat... Dan maar voor de boekenkast! Ik moet nog even een goed latje kopen en dan hang ik 'm daar op. Mooi geworden hè? Lieve mams, bedankt!!

5 opmerkingen:

 1. Schitterend Pim heeft weer vakwerk geleverd! Maar ook zijn model staat er weer prachtig op! Wat lief van jouw Mams om jou deze schitterende quilt te geven en eigenlijk best een gaaf idee om de boeken erachter op te bergen! Fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je goed die hoed. En een mooie quilt.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's. Heerlijke gelegenheid toch om zo'n mooie hoed op te zetten.
  Leuk quilt hoor.
  Groetjes Frederika

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's (mooie bijnaam heb je je man gegeven) lekker hoor om zo even van je werk te kunnen spijbelen.

  BeantwoordenVerwijderen