dinsdag 15 januari 2013

Sneeuw!

Toen ik wakker lag te worden in mijn bedje hoorde ik het al... Het gedempte geluid, de stilte.... SNEEUW!! En ja, als je dan de gordijnen open doet en je ziet die prachtige witte wereld, dan staat je hart even stil. Zò mooi!


Gisterenavond had ik al bedacht, om vandaag met het openbaar vervoer naar m'n werk te gaan. Goede beslissing! Ondanks dat er minder treinen rijden, ging het toch erg soepel.

Hebben jullie dat nou ook? Als ik die sneeuw zie, wil ik vrij nemen en lekker door de sneeuw wandelen! Daarna thuis bij de verwarming een beker warme choclademelk drinken met slagroom... *droom*
Ik heb dat ook bij de eerste lentedagen en de eerste zomerdagen... Zucht, het blijft gewoon werken op kantoor, denk ik!

5 opmerkingen:

 1. Ik vind het een prachtig gezicht al die sneeuw,maar wat mij betreft hoeft al die sneeuw niet, geef mij liever maar een flinke laag ijs, of een heerlijke zomerdag ;-))Fijne dag Yvon!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er erg mooi uit. Maar wel erg lastig als je bang bent uit te glijden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat heb ik ook als ik al die sneeuw zie. Maar een paar dagen dan vind ik het wel genoeg want ik ben o zo bang om iets te breken.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat heb ik ook met sneeuw, en ik ben vandaag vrij maar helaas hebben we hier in Groningen geen sneeuw, anders was ik al lang aan de wandel met mijn hond.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ik heb dat ook en heb eraan toegegeven en heerlijk ruim 1,5 uur gelopen, zalig! Voorzichtig en genieten van een mooie witte dag, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen