dinsdag 11 december 2012

Lekker verwend!

Het is met mijn lengte van 1.89 m niet altijd even eenvoudig om leuke, passende kleding te vinden in de reguliere winkels. Afgelopen zaterdag had ik een afspraak gemaakt in de showroom van Anita van Long Lady Fashion. Het was dit keer erg rustig. Dat vind ik altijd wel jammer, want als je daar zo rond loopt in een winkel/showroom vol lange vrouwen, dan blijk ik helemaal niet zo lang te zijn!

Waar ik speciaal voor ging was een zwart jurkje. Stoer, voor een deel van namaakleer. Het zat perfect en in combinatie met mijn leren jackje, laarzen en een leuke panty zag ik het al helemaal voor me!

Er hangt maar één maat in de showroom, dus toen Anita even naar het magazijn ging, kon ik op mijn gemak nog even rondkijken. Manlief zag het geamuseerd aan. Ik die alles kan passen, broeken die soms zelfs te lang zijn! Haha, dat komt zelden voor!!

Maar kijk, wat hangt daar nog in het rek? Een schattige blazer met bloemen. Helemaal in mijn kleuren te combineren met zwart, grijs, roze, groen, paars... Zwijmel, zwijmel.... Toch maar even passen. En ook deze zat als gegoten. Het is een jasje dat je eigenlijk het hele jaar door kan dragen en met zoveel kleuren kan combineren, dat ik er geen weerstand aan kon bieden. En geef toe, is het geen schatje?

En dan te bedenken, dat ik de dag ervoor al een prachtige zwarte body heb gekregen van manlief... Wat ben ik verwend! Zowel door hem als door mezelf!

Afscheid nemen
Vandaag op mijn oude werkplek hebben we weer een stukje afscheid genomen... Met een flink aantal collega's hebben we spullen ingepakt en gelabeld, zodat ze verhuisd kunnen worden. Alles wat je dan tegen komt in je kasten, je bureau... Gelukkig waren we ruim vier jaar geleden al verhuisd en was er al veel opgeruimd destijds. Dat scheelt nu wel. Maar het is wel moeilijk. Sommige dingen gooi je moeiteloos weg en andere met pijn in het hart.

Aan de andere kant zie ik dit ook maar als een glimpje aan de horizon van het nieuwe begin dat ons volgend jaar te wachten staat. Als het goed is zou rond mei 2013 onze reorganisatie afgerond moeten zijn. Heb ik weer een eigen, vaste werkplek en beginnen we weer een beetje te aarden!

3 opmerkingen:

 1. Wow, gave jurk en een beeldschoon jasje! Wat zal dat je goed staan! Goed geslaagd dus! Sterkte met de verhuizing, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige jurk, zal je vast beeldig staan en je jasje is helemaal te gek, onwijs gaaf!!!
  Sterkte met elke keer een stukje afscheid nemen!
  Groetjes, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie jurk en prachtig jasje. Echt verwend dus.

  BeantwoordenVerwijderen