maandag 12 november 2012

Beetje beter en een feestje

Feestje
Gisteren vierde de oma van manlief haar 94ste verjaardag...! Wat een leeftijd hè? Ze stond in het middelpunt van de belangstelling en genoot zichtbaar van al haar dierbaren die aanwezig waren.

Beetje beter
Alle lieve berichtjes op mijn blog en Facebook doen mij goed! Ik voel me al weer een stuk beter en ben vandaag ook maar gaan werken. Het lukt me niet fantastisch, ben erg moe, maar we doen het er maar even mee. Ik kijk even aan hoe het zo gaat.

Wat minder goed nieuws over dochterlief
Het blijkt, dat één van de geopereerde plekjes (oppervlakkig) niet goed schoon is. De beste behandelmethode hiervoor is PDT. En daar is dochterlief juist zo bang voor, omdat het zo'n pijn doet. Ik ga me weer helemaal hard maken voor het verdoven van de te behandelen plek. Het is nog even afwachten wanneer ze de behandeling meot ondergaan, maar ik hou jullie op de hoogte.

Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag!

3 opmerkingen:

 1. Goed en slecht nieuws liggen zo dicht bij elkaar. Oma die 94 wordt en je dochter die weer behandeld moet worden. Doe je een beetje rustig aan.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat balen van je dochter, van de week nog zo enthousiast. Ik hoop voor jullie dat het met verdoving kan en zo snel mogelijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O lieverd wat schrik hier nu weer van, en dat ze dat weer moet ondergaan, Lotte sterkte,
  Ik wou dat voor jullie gezin, het nu eens rustiger kon gaan worden, want het verdriet volgt elkaar maar op.
  Oma nog van harte, en jullie ook,
  Sterkte voor jezelf, en geef je er maar aan over, vechten ertegen helpt niet, doe leuke dingen die je op het moment wel even kan

  dikke knuf joke

  BeantwoordenVerwijderen