vrijdag 2 november 2012

Weer vrijdag!

Vrijdagochtend
Ik was al vroeg op pad, want ik ging eerst even naar de kapper. Sinds kort ga ik naar een andere kapper, die de helft goedkoper is dan degene waar ik normaal altijd heen ging. Ze knippen net zo goed alleen werken ze zonder afspraak. Dat ging goed vanochtend.

Snel naar huis. Even inloggen op mijn werk en nog wat mailtjes weggewerkt. Daarna brood halen en wat "fruit". Zoonlief wilde zo wel drie of vier stukken fruit per dag!
Het is wel jammer, dat dit niet zo gezond is als het fruit dat je bij de groenteboer koopt, maar wel errug lekker :)!

Ook heb ik nog even een bol wol erbij gekocht. Ik ben helemaal aan het breien. Van de wol die ik met de Zpaghetti gecombineerd had, wilde ik een colsjaal breien. Alleen had ik neit genoeg wol. Dan toch maar een bol erbij gehaald, dan kan ik die rustig afbreien. Ik ben er helemaal weg van! Zulke mooie kleurtjes... Volgens het wikkel moet je dit met pennen 6 of 7 breien. Ik brei de wol op pennen 9 en dat vind ik een geweldig resultaat hebben. Als 'ie af is, show ik 'm voor jullie, goed?

Winter in blogland
Doen jullie ook mee met Winter in blogland? Het zijn zulke mooie patroontjes! Ik heb wel alles gedownload, maar ben nog niet begonnen. Dus voor deze Kerst komt 'ie niet af, maar dan maar voor de volgende Kerst, toch?

6 opmerkingen:

 1. Mooie wol. Ik ga ook naar zo'n goedkope kapper. Prima geknopt alleen soms even wachten. Ik sla de patronen ook op. Nu even geen tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie wol en een fijne kapper zonder afspraak lijkt mij ideaal! Succes met de breisels, groetjes
  lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie wol ben benieuwd
  Ja ik heb het breien ook weer op gepakt
  dank je voor de site
  Fijn weekeinden groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo is 't: elk jaar is het weer winter/kerst!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kleurtjes wol en het wordt een mooi sjaal, de kou kan weer komen....br.

  Vrolijke groetjes Renee

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmmm heerlijk ziet dat marsepein er uit!

  BeantwoordenVerwijderen