zondag 25 november 2012

Night of the Proms

Night of the Proms in Ahoy Rotterdam
Al veel van gehoord en op tv gezien, maar nog nooit geweest. Tot vanmiddag! Een poosje geleden vroeg mijn vader hoeveel kaartjes hij moest reserveren voor The Night of the Proms. Speciaal voor KRO-leden kon hij vier kaartjes à €10,= kopen. Gewoon vier kaartjes kopen, pap!!!
Bij Ahoy kregen we een lampje dat knippert en van kleur verandert. Niet echt mijn ding, maar het was een erg leuk gezicht:En zo geschiedde het! Vanmiddag gingen we met z'n vieren naar Ahoy. Omdat het een eenheidsprijs is, weet je niet of je goede of minder goede plaatsen hebt. Nou, wij zaten in vak Eh. Als je bekend bent in Ahoy, dan weet je dat je erg hoog zit... Dat was eerst even slikken, maar als je niet teveel naar beneden kijkt, ging het best. En toen Anastacia optrad en naderhand The Jackons kon ik toch niet blijven zitten!


Er waren nog meer artiesten: John Miles (Music) en Glennis Grace, Remy van Kesteren (harpist) en Naturally 7. Daar had ik nog nooit van gehoord. Maar dàt is genieten!! Wat een rasartiesten!! We hebben genoten van begin tot eind!!

4 opmerkingen:

 1. Dat klinkt erg leuk. Zal best een belevenis zijn geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk uitje. Je hebt duidelijk genoten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zullen jullie hebben genoten
  Fijne maandag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dus jij hebt ook al zo'n gave zondag gehad, wat een heerlijke muzikale middag! Lekker nagenieten! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen