dinsdag 29 mei 2012

Wat een zalig weekend!

Wat een zalig weekend hebben we achter de rug! Gisteren gingen we naar Barendrecht om naar de doorkomst van de RoPaRun te kijken. We waren nog maar net gearriveerd, toen we buurman Willem op de motor voorbij zagen komen. Al jarenlang gaat hij mee als motorrijder bij de organisatie. Dit keer is hij in Hamburg gestart en zijn taak was om bij het eerste team te blijven.

Daarna moesten we wel een poosje wachten eer er bekenden voorbij kwamen, maar dat resulteerde in een uitgebreide knuffelpartij! Zowel met Richard, als met Claudia en naderhand ook met twee van mijn collega's en aloude Bram!


Helemaal super wat ze hebben gedaan! Ik weet uit ervaring dat een warme RoPaRun heel erg vermoeiend is, maar ook heel erg gezellig. Petje af voor al deze kanjers!!

2 opmerkingen:

  1. Ja dat was zeker weer een hele prestatie, maar ik denk dat ze toch liever zon hadden dan zware regenbuien! Het zag er weer helemaal geweldig uit! Groetjes
    Lida

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Yvonne en Pim,
    Vond het geweldig om jullie te zien, heerlijk om even dat knuffelmoment te delen. Was letterlijk en figuurlijk een warm onthaal. X

    BeantwoordenVerwijderen