zondag 27 mei 2012

Jarig (vervolg)

Tjonge, wat een geweldige dag gisteren! Zo leuk, dat je tegenwoordig via zoveel verschillende manieren gefeliciteerd kan worden: persoonlijk, telefonisch, kaarten, via Facebook, Twitter, sms, Whatsapp, zelfs via Draw Something en Word Feud.
De zon scheen (en schijnt vandaag weer) enorm uitbundig! 's Ochtends eerst vlaai gehaald en toen kon de party beginnen! Via de reguliere post krijg ik al een paar dagen kaarten:

Om even over acht werd er al aangebeld: de bezorgdienst van de bloemist met een prachtig boeket van mijn werk. Het laatste boeket van deze werkgever..., maar is het niet prachtig?

Gedurende de dag zag je de pioenrozen uitkomen.
Maar ik kreeg ook nog allemaal cadeaus èn geld:
Urenlang kijkplezier, lezen en mediteren, weer lekker smoothies kunnen maken en mijn e-reader middels het stopcontact op kunnen laden. S*U*P*E*R!!!

Pinksterweekend - RoPaRun
Al heel wat jaren doen er één of meerdere teams van mijn werkgever mee aan de RoPaRun. Zelf ben ik ook vier keer mee geweest. Het is één groot feest, kan enorm afzien zijn, het is erg gezellig en je doet iets voor een goed doel en voor de saamhorigheid. Ik moet eerlijk zeggen, dat ik de RoPaRun met vertrekpunt Rotterdam en eindpunt Parijs leuker vond om te doen dan andersom, zoals het nu gaat.
De eerste jaren puur primitief, later werden er mobiele telefoons van directeuren geleend (andere personeelsleden hadden er nog geen), later weer een laptop mee met hopelijk een internetverbinding onderweg, nu verschijnen er op Facebook, Twitter en hun eigen website regelmatig updates. Het is dan ook zò leuk om gewoon thuis de vorderingen te volgen. Ik ben enorm trots op deze kanjers!! Ik hoop dat ze er een eigen feestje van maken, want deze RoPaRun zal voor hun toch best ook wel wat beladen zijn.


Zet 'm op kanjers!! Tot morgen in Barendrecht!

3 opmerkingen:

 1. Wat heb je het heerlijk gehad en lekker verwend...Geniet nog maar lekker na...
  Have a nice and sunny day

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog gefeliciteerd, jij bent heerlijk verwend!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helaas te laat, maar alsnog van harte en nog heel veel gezonde, gezellige en creatieve jaren gewenst, groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen