maandag 21 mei 2012

Verjaardag, Maashaven maandag en zwanen

Precies negentien jaar geleden is dit kleine frummeltje ter wereld gekomen:
Ondertussen is het zeker geen klein frummeltje meer! Hij is één meter 93 en al weer 19 jaar!! Ja, ja, kleine kindjes worden groot... *zucht*

Maashaven maandag
Ik heb een prachtige foto gemaakt vanochtend, maar het lukt me niet om die van mijn telefoon op mijn pc te krijgen. Dat moet dus even wachten tot ik thuis ben... wordt vervolgd.

Om de foto te maken, ben ik wat door m'n knieën gegaan. De toppen van de hoge gebouwen staan er nu niet op, maar anders laat ik iedere week een zelfde plaatje zien. Dit was weer net een heel klein beetje anders :)

Zwanen
Een poosje terug heb ik een foto geplaatst op mijn blog van een zwaan die zo prachtig zat te broeden op een nest. Vorige week constateerde ik, dat de zwanen verdwenen waren en het nest leeg... Het zal toch niet zo zijn, dat... Maar vanochtend, op weg naar de metro, zag ik de familie zwaan lekker zwemmen in de sloot. Eén van de volwassen zwanen was druk bezig het gezin te verdedigen tegen een, waarschijnlijk erg grote en brutale, vis. Maar ze leven!!

6 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de verjaardag van je zoon. groeten van liesbeth

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met die grote knul en ja wat kun je anders verwachten van twee lange ouders, natuurlijk krijgen die een boom van een kerel! Fijne dag
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je zoon! Fijne dag
  Fijne dag groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd met die boom van een zoon.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gefeliciteerd met je zoon zijn verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen