donderdag 17 november 2011

Koffie, quilten, haken en give-away

Koffie
Gisteren was DH ook vrij en mijn voorraad Nespressocups was helemaal op, dus togen wij samen naar de stad. Onze eerste stop was de Bijenkorf om mijn voorraadje aan te vullen. DH was nog nooit bij de Nespressostore geweest, maar als je je ergens Klant voelt, dan is het daar! Na de reguliere cups aangeschaft te hebben, kregen wij nog een kopje koffie aangeboden. DH koos voor de Dark Choclat Variation 2011 en ik voor de Cherry. Natuurlijk hebben we van elkaar geproefd en.... ging ik nog even terug naar de kassa om van beide smaken ook wat mee te nemen. Een èchte aanrader.

Daarna nog een paar andere winkels afgeweest om Sintinkopen te doen, maar daar kan ik niet over uitweiden... :)

Quilten
Ik ben bezig aan de laatste rand van de Round Robin van onze bee. Het wil niet zoals ik wil, dus dan ontbreekt het enthousiasme om het af te maken... Komt nog wel.
Ook de Sinterklaasquilt is af. Er moet alleen nog een label op gemaakt worden, maar ik wilde 'm persé hebben hangen voordat de Sint aan kwam. En dat is gelukt. Ik moet er nog een leuke foto van maken.

Haken
Dit jaar heeft de Sint een heel leuk beest gehaakt, maar ik heb geen idee wie er allemaal meelezen, dus ik hou nog even geheim wat ik heb gehaakt en voor wie. Foto's heb ik gisteren wel al gemaakt, want daarna werd het "beest" ingepakt en moet het wachten tot 9 december. Zielig hè?

Give-away
Via de blog-tamtam kwam ik weer eens bij Jookies terecht, omdat zij een leuke give-away heeft. Nu heb je dat eigenlijk niet nodig om op haar blog te komen, want er staat al zoveel leuks op, maar laat dit dan een èxtra reden zijn!

3 opmerkingen:

 1. Koffie is helaas aan mij niet besteed. Ik ben wel benieuwd wat je allemaal aan het maken bent. Maar ja dat heb je met die feestdagen, je kunt niets laten zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zoveel gedaan en niets te showen, jammer hoor, maar ben wel erg nieuwsgierig nu! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Yvonne, wat een herkenning. Ik was gisteren met DH een dagje in A'dam en bij de Byenkorf ook
  onze voorraad Nespressocups aangevuld.
  En ja ook de dark chocolat en de cherry geproefd en natuurlijk ook meegenomen.
  Jammer dat jij in Rdam en wij in Adam waren.!!
  groetjes en de beste wensen voor jullie alle4
  bepbosman

  BeantwoordenVerwijderen