maandag 20 februari 2017

Het leven kabbelt rustig voort...

en wat is dát lekker zeg!

Vorige week maandag is zoonlief geopereerd aan zijn gebroken duim. Er is middels een klein sneetje een schroefje in zijn duim gezet, zodat die weer in verbinding staat met zijn hand. Nu moet hij twee weken in het gips. Volgende week maandag gaat het gips eraf en krijgt hij gips dat hij zelf aan- en uit kan trekken. In overleg met de orthopeed wordt dan besproken wanneer hij het gips om moet en wanneer niet.

Gelukkig heeft hij er ook geen pijn meer aan.

Motorbeurs Utrecht
Donderdag begint de Motorbeurs in Utrecht.Ik ben gevraagd om op de beurs in de stand van Hans van Wijk Motoren te staan als verkoopster. Dat vind ik heel erg leuk om te doen! Mocht je de beurs bezoeken, kom dan eventjes gedag zeggen! Dat vind ik leuk.

Lees hier over de actie No Hans, no Glory!

Handwerken?
Dagelijks kijk ik naar mijn naaimachine, maar er komt werkelijk helemaal niets uit mijn handen.... Ik hoop, dat dat snel weer gaat komen.

Labradoodlenieuws
Afgelopen zaterdag ben ik samen met dochterlief en mijn schoonouders naar Dog's Paradise gereden in Biezenmortel. Mijn schoonouders wilden heel graag weer een hond, maar alleen als wij er voor wilden zorgen als zij dat niet meer kunnen. Dat willen wij wel, maar vanwege mijn allergie kan dat alleen als het een labradoodle is. Zaterdag gingen wij kennis maken bij Dog's Paradise en met Fancy. Fancy is een mini ALD van 3 jaar oud.


Wat een schatje zeg! Heel lief, aanhankelijk, rustig. Natuurlijk was ze ook een beetje timide, maar dat kan ook niet anders. We mochten even een stukje met haar wandelen in de Loonse- en Drunense duinen en dat deed ze voorbeeldig!


Na vragen gesteld te hebben, borstelinstructie gekregen te hebben enzovoort, enzovoort, mocht Fancy met mijn schoonouders mee. Twee honden op de achterbank vond ik wat veel, dus heb ik Cooper voor het eerst in de kofferbak gedaan. Dat vond hij geen enkel probleem!


En Fancy had het ook prima naar haar zin bij haar nieuwe baasje op schoot!


Zondag, ritje langs de Vlist en door de Krimpenerwaard
De Rotterdam Rebels gingen zondag nog een stukje rijden. Ik had daar ook wel weer oren naar en heb me uiteindelijk aangemeld :) Om 13.00 uur was het verzamelen en daarna lekker rijden!


Ik was tegen vier uur weer thuis: dus ruim op tijd voor Ado-Feyenoord :)


Voor nu wens ik jullie een hele mooie week en tot gauw!

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk voor je schoonouders en fijn voor de hond een nieuwe kans,de oplossing die jullie hebben is super dan word de hond tenminste goed opgevangen als er iets gebeurt.

  Gr Joan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schattige hond is Fancy! En Cooper vond het meteen oké, een andere hond mee in de auto?
  Fijne week

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om weer een blogje te lezen waarin twee prachtige honden te zien zijn.
  Fijn voor jou schoonouders om te kunnen genieten en te weten dat er ooit goed voor haar gezorgd gaat worden.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen