dinsdag 12 juli 2016

Veel gebeurd!

Tja, als je een tijdje niet schrijft, heb je een hoop in te halen. Ik doe het maar even in vogelvlucht:

Dochterlief is onlangs geopereerd.


Samen met mijn schoonzoon heb ik vele uren wachtend in het ziekenhuis doorgebracht. Gelukkig zit er een vestiging van Starbucks in het ziekenhuis, dus hadden we prettige inwendige verzorging!


Zoonlief wil graag een tattoo, dus zijn we een kijkje wezen nemen bij Dutch Ink in Vlaardingen. Daar gaat hij (pas in december.....) zijn tattoo laten zetten. Voor de deur stonden deze twee beauty's...


De tattoo hou ik nog even geheim, totdat 'ie op zijn kuit staat!

Vrijdag ben ik met zoonlief de stad in geweest, want hij wilde graag een pak. 's Middags heeft hij (met pijn in zijn hart) zijn motor verkocht.


Er bleek zoveel mis mee te zijn, dat de reparatiekosten niet meer opwogen tegen de waarde van de motor. Nu gaat hij dus sparen voor een andere, maar het wordt deze zomer dus niet samen rijden, helaas.....

Zaterdagochtend bleek Cooper toch een grasaar in zijn pootje te hebben. Contact gezocht met de dierenarts, die echt een goed advies gaf: "Het is uw keuze of u vandaag langs komt of maandag..." Het advies van de fokster: "Gaan! Nu! Een grasaar kan veel ellende betekenen." gaf de doorslag om toch naar de dierenarts te gaan. Helaas kon de grasaar niet zomaar verwijderd worden en moest onze lieverd weer onder narcose gebracht worden.

Ik ben er even helemaal klaar mee met al die ongein!! Eenmaal thuis kon ik niet stil zitten of boodschappen doen (stel dat ze bellen...), dus heb ik de kamer van zoonlief onder handen genomen en zijn motorpak schoon gemaakt en ingevet.


Gelukkig belde de dierenarts na twee uur op, dat alles goed was gegaan. Er zat inderdaad een kleine grasaar helemaal vast in zijn pootje en moest dus echt weggesneden worden. We mochten hem ophalen! De lieverd was helemaal misselijk van de narcose.


Gelukkig kwam hij 's middags al even de tuin in, maar hij voelde zich echt niet fijn! Ook had hij last van zijn verbandje, maar dat mocht er de andere dag pas af.


Hij had best wel pijn en het verbandje was er zondag niet zomaar even af te halen. Dus dat ging stukje bij beetje... Hij is nog steeds niet helemaal de oude, maar ik hoop dat dat snel weer goed is!

Dochterlief stuurde nog een fotootje van een uitgevloerde Mila. Lief hè?


Zondag was het natuurlijk prachtig, tropisch weer en ik vond dat daar wel een tropisch drankje bij hoorde :)


Vorige week heb ik trouwens nog een klein stukje doorgequilt van de Hunter's Star. Hij wordt best mooi.

Ik wens jullie een mooie en gezonde week!

5 opmerkingen:

 1. Hi Yvonne, gaat het goed met Lotte? Sterkte voor haar (en jullie allen)
  Wat zielig voor Cooper, hopelijk knapt hij snel weer op en heeft hij nooit meer zo'n grashaartje :(
  Zoals je al op Facebook hebt gelezen, heb ik Sis ontmoet bij atelier Bep, was zo leuk, ze herkende mij direct :-)
  Wat jammer dat je nu niet van de zomer lekker kan motorrijden met je zoon, maar ja, wie weet kan het gauw weer als hij een andere motor heeft gekocht.
  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gaat het nu goed met je dochter na de operatie? En wat treurig voor Cooper. Ik hoop dat die weer snel de oude wordt. Oei, een tattoo voor je zoon. Zal die wel leuk vinden. En dat je nog tijd over houdt om te quilten.....helemaal goed. Ik wens je een fijne dag en groetjes van Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja je hebt van die dagen in jou geval van die weken die je het liefst overslaat. Ik hoop dat het nu goed gaat met jou dochter. Het ziekenhuis is een mooie instelling maar je moet er niet te vaak komen.
  Is Cooper inmiddels opgeknapt.
  Wens je een fijne week toe.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele dikke knuffel voor Lotte je grote meid .
  En dat het sparen voor de motor goed en vlug gaat.
  Een aai over Cooper`s kopje.
  En voor jou een dikke zoen.
  XXXXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog steeds heftig als ik het herlees !!!!
  Maar nu komen andere tijden;)

  BeantwoordenVerwijderen