dinsdag 26 juli 2016

Overpeinzingen

Aan de ene kant vliegt de tijd voorbij en ben ik verbaasd dat het al weer bijna twee weken geleden is, dat ik voor het laatst geblogd heb. Als ik dan terug kijk is er best veel gebeurd. Neem alleen het wereldleed...

Nice, München, Bagdad, Ansbach, Mardin (Turkije), Florida, Reutlingen... Daar word je toch heel stil van


Het is toch echt te hopen, dat al die aanslagen een halt toegeroepen kunnen worden en het weer veiliger wordt in de wereld. Een beetje meer respect voor andere mensen, die er misschien anders uit zien dan jij of anders denken dan jij... Anders is niet per definitie slechter. En als we allemaal proberen hier bij stil te staan, wordt het al een heel klein beetje beter. Het is met recht: verbeter de wereld, begin bij jezelf of zoals Loesje zegt:


Ondertussen hebben we de laatste Pilatesles voor de zomervakantie gehad en hebben nu zes weken rust :)


Ik had niet verwacht dat ooit te zeggen, maar ik mis het wel!

In september hebben we een trouwerij en daar ben ik een jurk voor gaan kopen bij Long Lady Fashion. Ik ben erg goed geslaagd, maar laat nog geen foto zien.

Een lief collegaatje van mij is thuis aan het herstellen van een rugoperatie, dus ging ik daar een avondje op bezoek. Vergezeld van dochterlief, haar vriend en Mila. Het was heel erg gezellig en hartverwarmend.


Een andere collega houdt zich bezig met coaching en mindfulnes en die gaf een meditatieworkshop. Dat was heel interessant en ik doe nu mee met de 30-dagen-challenge. Leuk hoor, want je merkt echt effect van je meditatie!


 
Bij dochterlief is het erg warm in haar woning, dus toen ik hoorde dat zowel zij als Mila last hadden van de warmte hebben we ze bij ons uitgenodigd. Manlief heeft de dames opgehaald en zo konden ze genieten van de relatieve koelte in ons huis en 's avonds in de tuin. 's Avonds gingen we barbecueën en hadden hiervoor ook mijn ouders uitgenodigd. Mila mocht voor het eerst mee naar buiten in haar reismandje en ze vond het helemaal geweldig!!
 

 
Ook zaterdag kwamen de dames afkoelen, maar het was al snel buiten lekkerder dan binnen. Dus Mila aan haar riempje in de tuin. Dat dappere poesje gaat lekker op onderzoek uit en is bijna nergens bang voor!
 
 
Alleen als ze zich in het nauw gedreven voelt, haalt ze uit... Gelukkig niet hard en agressief, maar Cooper schrok er wel van! Maar met een paar snoepjes kreeg ik hem weer op de loungebank. Lekker veilig naast mij en de rest van de dag leek hij het zich niet meer te herinneren.
 
 
Ik heb de sterren van de Hunter's Star doorgequilt en wil eigenlijk een dezer dagen de binding erom zetten, zodat ik 'm volgende week cadeau kan doen. Wie weet gaat me dat lukken, maar ik vind het eigenlijk veel te warm om te handwerken.
 
Gisterenavond mocht ik weer naar de bloedbank. Ik was een tijdje niet geweest, omdat ik in januari een tattoo had laten zetten. Ik dacht dat het wel rustig zou zijn in verband met vakanties en dergelijke, maar ik ging om 18.15 uur van huis weg.
 
 
En was pas om half negen thuis... Nu heb ik ook wel even voor de brug gestaan, maar dat mag bijna geen naam hebben! Het is zalig als je met de motor bent, want dan kun je de hele rij auto's voorbij rijden en gewoon vooraan gaan staan!
 
 
Vanavond ga ik lekker een ritje rijden met de Rotterdam Rebels!
 
 
En voor de rest werk ik gewoon nog even lekker door. Nog een goede twee weken werken en dan heb ik lekker vakantie!
 
Voor nu, wens ik jullie een fijne, mooie week!

1 opmerking:

  1. Wat schattig, Mila in de tuin! Je hebt helemaal gelijk, maar als wij allemaal ons best doen, Goedheid uitstralen en wat doen voor de medemens, wordt het vast beter. Wie goed doet, goed ontmoet, is mij geleerd.
    Liefs, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen