zondag 3 januari 2016

Sweet Memories, Tula Pink en verjaardag

Alweer zo'n jaar of vijf geleden startte Marjolein de Sweet Memories BOM. Na een maand of acht raakte ik achter op schema en ongetwijfeld weer iets later heb ik de gemaakte blokken opgeruimd. Keurig in mijn blokkenboek... Als ik dan in de loop der tijd weer eens aan de Sweet dacht, stoorde het mij dat ik het niet meer kon vinden. Maar nu ik af en toe aan het opruimen ben, vond ik opeens mijn blokkenboek:


Met daarin 16 gemaakte blokken...


en 27 bijbehorende log cabinblokken


Tja, hoe zou dat ook al weer in elkaar moeten? Ik heb gegoogled en vond hier een foto:


Ik moet de patroontjes van de nog niet gemaakte blokken erbij zoeken en kijken hoeveel ik er nog moet maken. Zo ook voor de log cabinblokken, maar misschien maak ik de quilt wel met de blokken die ik nu heb.

Zijn er nog quiltsters die ook aan de Sweet Memories BOM hebben mee gedaan en 'm misschien af hebben gemaakt? Daar zou ik wel heel nieuwsgierig naar zijn!

Tula Pink
Deze week weer een paar blokken gemaakt: blok 9, 10 en 11.


En mijn totaalplaatje tot nu toe ziet er zo uit:


En het is zó ontzettend leuk om te vergelijken met de blokken van Sis. Kijk nou:


Echt héél anders en we gaan gewoon lekker door in 2016!

Verjaardag
Vandaag precies drie jaar geleden had ik op Twitter gelezen (ja, daar zat ik toen nog op), dat Mara van Citydoodles aan het bevallen was. Heel spannend! Als ze veel puppies zou krijgen, bestond de kans dat wij er ook eentje konden krijgen. Anders moesten we nog een paar weken wachten. Ton ik terug kwam van boodschappen doen, meteen de mail gecheckt. En ja hoor: wij mochten ook een pup van Mara!!


We waren helemaal door het dolle!! Kijk nou toch, hoe schattig:


Vandaag vierden we dus Cooper z'n derde verjaardag! Het is zo'n geweldig beest! Zo ontzettend lief en gehoorzaam. Hij kan ook lekker gek doen en enorm genieten van het strand en het luieren en vooral van gezelschap! We zijn nog dagelijks enorm blij met hem.


Maar zo'n feesthoedje hoeft van Cooper niet zo nodig ;)

Ik wens jullie een hele fijne week! Morgen weer werken sinds tien dagen.... Gelukkig starten we met een nieuwjaarsontbijt, dat is wel gezellig! Ik moet alleen wel al om kwart voor zeven op kantoor zijn om de mensen van de catering binnen te laten....

8 opmerkingen:

 1. Het is zo grappig om onze foto's onder elkaar te zien....ben benieuwd hoe het in het echt zal zijn ;-)
  Mijn fluwelenvriendje alweer 3 jaar...love him...
  Geniet van het ontbijt ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik ben ooit aan de sweet memory begonnen. Hier liggen ze in een doos. Hij is eigenlijk te mooi om hem niet af te maken. Ben blij om de afgemaakte quilt te zien. Geeft weer enig idee hoe hij eruit hoort te zien. Heb zelf op sweet memory quilt gegoogled maar kwam hem nog niet tegen. P.s. ik ben een stille lezer van je blog. Groetjes, Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wouw wat een schitterend quilt''

  Cooper happypurrrrrrrrrrrrrrrrsday to you Happy purssssssssssssday to you van Sinmba

  Groetjes uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige quilt, je laat je blokken toch niet in de kast liggen, hij is te mooi om niet af te maken.
  Succes met de volgende blokken.

  Groetjes Hennie.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cooper kijkt ook niet echt gelukkig met het hoedje op :-)))
  Je blokken zijn weer mooi en de Sweet memores....te mooi om te laten liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier liggen ook heel veel blokken in de kast, zo jammer want het is een hele mooie quilt, maar ik had op het einde steeds te weinig stof en dan blijft het liggen. toch maar eens uit de kast halen en afmaken want hij is best mooi en desnoods wat kleiner. Weer een affo dan.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja ook ik heb meegedaan. Per maand betaald en het betaalde gekregen. Maar niet compleet. Ik heb het anxers opgelost. Heb het bloemenalfabet geborduurd en daar de blokken die ik af had tuzsen gevoegd. Alleen met de log ca in blokken moet ik nog iets doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zou graag een foto laten zien maar weet niet hoe

  BeantwoordenVerwijderen