dinsdag 27 januari 2015

Lekker bezig!

Time flies
De weken vliegen voorbij en het is alweer bijna februari. Waar ben ik zoal mee bezig?

Natuurlijk haak ik af en toe een stukje aan mijn cirkelvest, maar de toeren zijn momenteel zo groot, dat mijn polsen het geen goed idee vinden om een hele toer in een keer te haken.

Quilten
Daarnaast ben ik nog bezig met mijn geheime quiltproject, maar ook daar protesteren mijn polsen als ik te lang achter elkaar met de hand naai.
Maar ook aan de Honeybunch wordt gewerkt. Ik heb de eerste vier blokken af.

Honeybunch A3
Alleen de strijkbout moest er nog even overheen :). Dochterlief is ook begonnen. Ze heeft nog nooit gewerkt met plak- en scheurvlies (in het patroon gebruiken ze freezer paper, maar dat vind ik minder prettig werken). In tegenstelling tot mij vindt zij het heel plezier om alles met de hand aan elkaar te zetten, dus dat heeft wat meer tijd nodig. Geen enkel probleem, toch?!
 
Dochterlief hard aan het werk
En soms is het ook gewoon prachtig weer! Althans, vrijdagochtend was het in Den Haag waar ik werk prachtig winterweer. Dus had ik me voorgenomen om bij thuiskomst lekker een stuk met Cooper te gaan wandelen. Bij ons in Hoogvliet scheen de zon echter niet meer, maar ik heb toch mijn voorgenomen wandeling gedaan. Zalig anderhalf uur gelopen met Cooper en af en toe kon hij onderweg nog even lekker spelen met een andere hond. Dat ijs op het meertje was wel heel interessant! Gelukkig kon ik voorkomen dat hij er op wilde ;)
 
Cooper kijkt aandachtig om zich heen

Werkze deze week voor hen die mogen werken en voor iedereen geldt:
heb veel plezier!


2 opmerkingen:

  1. Ik zie een nieuw lottekapsel ! Leuk ....

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi blokje. En wat heerlijk om na je werk even een frisse neus te halen, moet ik eigenlijk ook doen. Vooral na zo'n stress-dag zoals vandaag...

    Liefs, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen