vrijdag 2 januari 2015

Fantastisch oud en nieuw!

Dinsdagochtend om negen uur zaten manlief, dochterlief, Cooper en ik in de auto en gingen wij op weg naar de Duitse Eifel! Geheel volgens schema kwamen we net na de middag aan. Na een zalige kop koffie/thee en wat lekkers mochten we nog een klein stukje in de auto om vervolgens een zalige wandeling te maken in de sneeuw!


Helaas was er geen zonnetje, maar de sneeuw maakte het allemaal zó prachtig!
Chippy en Cooper speelden er lustig op los! Maar gelukkig wilden ze ook even poseren voor een mooie foto:


We waanden ons alleen op de wereld! Tijdens de wandeling zijn we helemaal niemand tegen gekomen.


Oudejaarsdag

Na een zalig ontbijt gingen we naar het openluchtmuseum in Kommern. Bij aankomst bleek dat ze maar kort open waren. Gelukkig konden we, tegen gereduceerd tarief, naar binnen en hebben we nog wat in de rondte gelopen.


Gekke bekken trekken hoort er duidelijk bij :)

Daarna hebben we zalig koffie gedronken met een enorm stuk taart bij Café Kupp 19. We hadden het zó naar ons zin, dat we besloten om er ook nog wat te eten. Daarna weer terug naar de camping om ons voor te bereiden op het uiteinde van 2014. Zoonlief had nog wat vuurwerk voor ons mee genomen, dus dat hebben we om middernacht afgestoken.

Nieuwjaarsdag
Bij het ontwaken scheen de zon ons al uitbundig tegemoet! Wederom uitgebreid ontbeten, douchen, koffie en dan de wandelschoenen aan! Aangezien Chippy een geblesseerd pootje had (een nagel gescheurd/gespleten) besloten we in de buurt van de camping te blijven. Maar ook daar was het prachtig!!


Op de vlakke weg kon Chip goed lopen, maar door de sneeuw deed het teveel pijn. Tja, dan draag je als baasje natuurlijk die lieve doodle :)

Terwijl Sis ging koken (een lekkere snelle hap) laadden wij de auto in en na het eten togen wij huiswaarts. Het waren een paar geweldige dagen, waar we allemaal heel erg van genoten hebben!!

De pot van 2014
Vorig jaar heb ik in een glazen pot briefjes gestopt met daarop dingen die ik wilde doen/realiseren in 2014. Vanochtend heb ik eens gekeken wat er van terecht is gekomen.


Er zaten elf briefjes in, waarvan ik er negen gerealiseerd heb en twee niet! De twee die ik niet gerealiseerd heb, zijn: kilo's kwijt raken. Ik ben ze wel kwijt geraakt, maar vond ze veel te snel weer terug :)
En een begin maken met de quilt A Scandinavian Christmas. Ik heb andere dingen gedaan en voor 2015 staat 'ie denk ik nog niet op het lijstje.

Goede wensen
2014 startte voor ons zwaar, maar daarna hebben we eigenlijk een mooi jaar gehad! Natuurlijk waren er mindere momenten, heb ik afscheid moeten nemen van mooie mensen, maar ook kennis gemaakt met nieuwe mensen. 2015 zie ik met open vizier tegemoet. Ik wens jullie voor dit nieuwe jaar veel gezondheid, plezier, humor, veiligheid, geborgenheid en creativiteit!


Maak er wat moois van!!

4 opmerkingen:

 1. Jullie hebben het zo te lezen erg gezellig gehad met een leuk en goed begin van het nieuwe jaar.
  Dat 2015 zo mag blijven wens ik jullie van harte.
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij hebben het zo fijn gehad !
  En nu met z'n tweetjes je blogje gelezen en om de foto's gelachen ;))

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heerlijk verslag, kom graag even bij je "buurten"
  Gelukkig nieuwjaar, heel veel geluk!

  Liefs, Ineke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekkere jaarwisseling gevierd, jullie !! Sneeuw is heerlijk en honden raken helemaal door het dolle en rennen en spelen en happen in de sneeuw: een doorlopend pretpak.
  Een goed 2015.
  Groet, Rya

  BeantwoordenVerwijderen