maandag 19 januari 2015

Blue Monday???

Behendigheid met Cooper
Op dinsdag gaan we altijd naar de hondenschool voor de tweede cursus Behendigheid. Cooper vindt het helemaal geweldig!! Toen we afgelopen dinsdag kwamen, bleek dat we ook nog eens les kregen van zijn meest favoriete leraar: Jeroen!! Cooper deed het grandioos en ik was enorm trots op hem!


Woensdag EHBO-herhaling
Woensdagavond had ik een herhalingsles van de EHBO. Dit was een themales voor EHBO bij evenementen. Hierin heb ik weer veel geleerd over alcohol en drugs.

Donderdag even niks...
Ik werd donderdag al heeeeel vroeg wakker: hoofdpijn, buikpijn, diarree... Na even nagedacht te hebben, heb ik de wekker uitgezet, mijn werk gemaild en geprobeerd de ellende wat weg te slapen. De rest van de dag rustig aan gedaan. Nergens zin in....


Vrijdag ietsje beter
Het was best lekker weer, dus samen met dochterlief even naar buiten geweest. Als je dan zo een paar daagjes met dochterlief samen bent, gaat het natuurlijk ook wel eens over quilten :). Donderdagavond had zij haar laatste les van haar eerste quiltcursus. Wat nu??? Natuurlijk moeten de blokken van de cursus nog in aan elkaar gezet worden, maar een nieuw project lonkt...., maar wat? Eens even gespit in mijn voorraad en uiteindelijk hebben we gekozen voor de Honeybunchquilt uit de Quilt & Zo.


Honeybunch

Ik kon het niet nalaten om het eerste blokje alvast te maken;)


Honeybunch A1

Zaterdag verjaardagsfeestje
Schoonmama was zaterdag jarig. Vorig jaar verleende zij bij ons thuis hand- en spandiensten voor de verzorging bij ons thuis in verband met de behandeling van dochterlief. Verjaardag hebben we toen niet gevierd. Nu wel! Ze werd 73 en was ècht jarig!Zondag Pets 4 Care
Zondag had ik de tweede (en laatste cursusdag) van de cursus dierbegeleider. Dit keer was het in Zeist. Jammer genoeg was het slecht weer, waardoor wandelen tussen de middag beperkt tot een beetje spelen van de honden onderling. Dit keer alleen maar Labradoodles :)


Cooper met Cooper lekker in het zan

En dan zie je er na zo'n speelkwartiertje lekker vies uit:)


Uitrusten onder tafel terwijl het vrouwtje goed oplet

Blue Monday??? Nee joh!!
Vanavond kwam dochterlief thuis van stage. Ze wilde eerst nog even naar de supermarkt. En nee, ze vertelt straks wel waarom... ????
Bij thuiskomst vertelt ze dat ze al een hele week weet dat haar stageopdrachten allemaal voldoende waren!! Vandaag had ze haar eindgesprek op school: ook ruim voldoende. Resultaat?En dat terwijl ze onlangs nog had gezegd, dat ze niet zeker wist of ze in februari zou kunnen afstuderen... We zijn enorm trots op haar! Maar dat hoef ik niet te vertellen toch?

Dus Blue Monday??? Nee joh! Bij ons niet!!!

6 opmerkingen:

 1. Wat een superweek. op je buikproblemen na dan. Maar die zijn na dit blue monday bericht snel vergeten neem ik aan

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat je ziek was.... tja, er heersen allerlei vijandige virussen, die het op ons gemunt hebben, maar we laten ons niet onderschoffelen....
  Verder heb je leuke dingen gedaan met EHBO en honden en jullie eigen Coopertje en dan.... je dochter......... GEFELICITEERD!!!! een mooi resultaat, dat ze stiekem geheim hield.... wat een verrassing voor jullie!! Neen, voor jullie geen blue monday en ook niet "een blauwe maandag" want alle dingen beklijven, cursussen, opleidingen, stages.... het was weer een lekker blogje.
  Groet, Rya

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een GEWELDIG begin vd week met een geslaagde dochter.
  Proficiaat en een dikke knuffel voor dochterlief.
  En geheimpje bewaren....van wie heeft ze dit ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat knap dat je dochter zulk goed nieuws zolang voor zich kon houden. Gefeliciteerd hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een weekje met ups and downs
  En ja geheimpjes bewaren , soms moeilijk
  Mooi quilt
  Groetjes uit Zweden en een fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen