donderdag 4 december 2014

Van alles en nog wat

Sinterklaasfeest op mijn werk
Ondanks dat wij al jaren uit de kleine kinderen zijn, zat ik dit jaar toch weer in het organisatiecomité voor het Sinterklaasfeest op mijn werk. Erg leuk om al die gespannen koppies te zien. Dit jaar bleek de Sint en zijn Pieten op het dak te staan. En die Pieten vonden dat wel heel erg leuk!! 


Armbandje
Vorige keer zag ik op Facebook bij haar hele leuke armbandjes. Die maakt ze zelf :)! In de door jou gewenste kleuren, op maat en (in mijn geval) zelfs nog thuis bezorgd :). Dankjewel lieve Judith!! Ik ben er erg blij mee.


Primeur
Aanstaande zaterdag hebben we een primeur: samen met dochterlief ga ik naar De Quilthoeve in Naaldwijk voor de workshop kerstkussen maken! Het is de eerste keer dat we samen een quiltworkshop gaan volgen en we hebben er enorm zin in! De basiscursus van dochterlief zit er bijna op. Dus er is nu wat ervaring met naald, draad en stofjes. Kijk eens wat een leukerd het moet worden:


3 opmerkingen:

 1. Wat een ontzettend leuk kussen gaat dat worden. Zulke dingen vind ik echt leuk!!
  Succes voor jou en Dochterlief. Het zal vast enig zijn om samen te doen.
  Groet, Rya.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk, samen met je dochter een workshop doen! Daar kan ik alleen maar van dromen, onze meiden moeten niets van lapjes en draadjes hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ben benieuwd naar jullie kussen.
  Wat een snoepie moet het worden.

  BeantwoordenVerwijderen