zondag 12 oktober 2014

Weergaloos weekend

Vrijdagavond
Na een dag hard werken, kwamen 's avonds Sis, manlief en Chippy op bezoek! Onze Cooper werd helemaal gek: niet alleen zijn Labradoodlemaatje Chip, maar ook zijn favoriete Sis en haar manlief!! Wie moet je nu als eerste begroeten????
Na een gezellige avond, lekker naar bed.

Zaterdag
Eerst 's ochtends naar Aztec Rose in Zwijndrecht. Karen had uitverkoop en Sis was daar nog nooit geweest. Mams en dochterlief gingen natuurlijk ook mee. Zalig geshopt en weer zó veel ideeën opgedaan!

Onderweg naar huis regende het behoorlijk. Mams even thuis afgezet en plannen gemaakt voor de middag. Toch maar een kijkje nemen in de nieuwe markthal in Rotterdam en daarna zien we wel verder.Prachtig gebouw, geweldige winkels, schitterender producten en... heel veel mensen! Op een gegeven moment zagen we dat de zon weer scheen. Naar buiten en Rotterdam laten zien.


We lopen via de Hoogstraat en de Coolsingel, langs de Leuvehaven over de Erasmusbrug naar het metrostation Wilhelminaplein. Mijn VVV-hart ging weer sneller kloppen en ik wist nog best veel :)Met de metro naar huis en 's avonds lekker gegeten.

Zondag
Het plan was al om dit weekend in ieder geval naar het strand te gaan, mits het een beetje aardig weer zou zijn. Nou daar leek het vandaag wel op. Lekker geslapen, ontbeten, koffie gedronken en dan naar het strand. De honden gingen vanaf de duinen steeds sneller lopen en renden voor ons uit het strand op. Helemaal genieten!!Het was zulk zalig weer, dat we nog een hele poos op het terras van de strandtent hebben gezeten met wat lekkers te drinken en te eten.Het enige jammere van dit weekend is, dat er een eind aan is gekomen. Maar wat was het genieten!!

4 opmerkingen: