donderdag 31 oktober 2013

Wat heb ik allemaal gedaan?

Tja, ik weet het even niet meer
In chronologische volgorde kan ik het helemaal niet vertellen. Dus vertel ik maar even hoe het in mij op komt.

Operatie dochter
Vorige week donderdag is mijn dochter weer geopereerd aan plekjes huidkanker. Een plekje boven haar lip is verwijderd en een plekje net in haar haargrens. De chirurg en de professor waren het er over eens, dat verder snijden niet veel zin had, maar dat nabehandeling wel noodzakelijk is. 


Dat gaan ze doen met een ablatieve CO2-laser. Ik zal het heel kort uitleggen: deze laser werkt met verdamping en brandt de opperhuid weg. De dag na de behandeling moeten we meteen starten met de Aldara-crème, zodat die dieper in de huid kan trekken en z'n werk kan doen. Het is zeker geen pijnloze behandeling, maar hij kan in ieder geval wel onder algehele narcose.

20 november wordt haar lip behandeld. Voor haar hoofd denken we nog even na...

Examen doen
Nee, ik niet! Alhoewel, toch ook wel een beetje! Na tien avonden intensief getraind te hebben, theorie tot me genomen te hebben en thuis veel geoefend te hebben, hadden we afgelopen maandag examen bij Kynologisch Nederland.


Dit had ik nog nooit zò meegemaakt! Eerst kregen we uitleg hoe alles in z'n werk gaat. Cooper en ik zitten in groep 1C, dus waren we als derde groep aan de beurt. Natuurlijk kijken we ook bij de andere groepen en daar gaat gelukkig ook wel eens wat mis :). Dan zijn wij aan de beurt.
Cooper doet het helemaal super! Alleen bij de 'af' hapert hij wel eens een beetje. Dus met één goed, had hij allemaal supers op zijn rapport!
Nadat iedereen examen had gedaan, was er taart, candybars, frisdrank, koffie en thee. Kortom, het was FEEST!!


Alle certificaten werden uitgereikt en er was voor iedereen een persoonlijk woordje. Ik was helemaal verrast! Wat was dit leuk!!
Doordat ik al een paar nachten niet zo geweldig geslapen had, ben ik wel eerder weg gegaan... Jammer, volgende keer blijf ik tot het eind.

Uitgegleden...
Dinsdag stapte ik op mijn werk (onderweg naar buiten) even uit de lift en eer ik het besefte lag ik op mijn neus!


Naderhand bleek, dat er iets van vet in de lift lag waardoor ik finaal ben uitgegleden. "Gewoon doorlopen, komt wel goed." dacht ik. Maar niets is minder waar. Toch woensdag nog even geprobeerd naar kantoor te gaan, maar ik had zo'n pijn in mijn voet, dat ik weer naar huis ben gegaan.
Eerst maar naar de huisarts. Mijn voetwortelbeentje in die voet, ligt al wat dwars, maar samen met de manuele therapeut had ik dat aardig onder controle. Nu even niet meer :(
"Twee tot drie dagen zo min mogelijk uw voet belasten, mevrouw." Ja en daar zit ik nu.

Handwerken
Tussendoor brei ik verder aan de sjaal van dochterlief, quilt ik een paar steekjes, lees ik wat, af en toe een beetje Facebooken of tv kijken. Het lijkt net of ik het naar m'n zin heb, maar dat is slechts een beetje waar...

2 opmerkingen:

  1. Je hebt wel heel wat voor de "kiezen" gehad, net als je dochter. Ik leef met jullie mee en hoop dat het goed gaat met Lotte? En helpt de rust een beetje voor je voet?
    Gefeliciteerd voor Cooper, wat een kanjer!

    Liefs, Ineke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nu lekker uitrusten en over 3 weekjes het naar je zin hebben ....

    BeantwoordenVerwijderen