vrijdag 12 juli 2013

Wat gezellig! Een dag met een gouden randje

Aan het begin van dit jaar kwam ik, al surfend op het wereld wijde web, op haar blog terecht. Een Labradoodle èn quilten... ben benieuwd! Een berichtje achter gelaten, berichtje terug gekregen en zo begon ons digitale contact.

Tussendoor mailen we af en toe wat wetenswaardigheden over zoons en honden en omdat ze nu kamperen op de camping van haar in Rockanje, was een afspraak snel gemaakt. Naar het voormalig autostrand in Oostvoorne.


Cooper was onderweg van de parkeerplaats naar het strand af en toe al zo moe, dat hij ging liggen. Maar eenmaal bij het water, kwam zijn energie weer terug, alhoewel liggen in het water ook wel lekker is!


Geweldig zoals Doodles met elkaar kunnen spelen! We genoten er allemaal van. Ja en dan is het wel tijd voor een bak water en wat te eten voor ons mensen. Op naar de strandtent.
We hebben zo gezellig zitten kletsen, binnen no time waren we twee uur verder! Dan maar weer naar buiten. De honden waren weer wat uitgerust. Sis en ik wilden wel even samen met de honden op de foto. Ik geef eerlijk toe, dat het niet de beste foto is die ooit gemaakt is, maar we moeten het er even mee doen!


Daarna nog even de weg overgestoken naar het Oostvoornse meer. Officieel mogen honden daar niet los, maar er was helemaal niemand, dus zijn we een beetje stout geweest. De honden hebben genoten!


Nu is het toch ècht tijd om naar huis te gaan! Als we weg rijden heeft Cooper z'n kop op de rugleuning en piept... Onderweg pikken we nog een stukje file mee, maar eenmaal thuis haal ik de waterblazer tevoorschijn, anders blijft 'ie wel heel lang nat. Cooper vindt dat nog steeds geen feest. Maar als hij dan daarna een kluifje krijgt en ik in de buurt blijf, kan hij tenminste slapen...


Het was enorm gezellig! Van de week nog maar een keertje 's avonds langs gaan. Het was een dag met een gouden randje!!

3 opmerkingen:

 1. Heerlijk om zo'n dag door te brengen met een gelijkgestemde, quilten en Labradoodle, beter kan gewoon niet!!!
  Fijn weekend

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk! Jullie, de honden en zo samen kletsen en genieten! Heerlijk zo'n dag! Groetjes
  Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee, wat grappig om zo van een andere quiltster te horen, ik had je blog volgens mij nog nooit gezien. Zo kan een balletje gek rollen, en je woont nog in de buurt ook begreep ik van Sis.

  BeantwoordenVerwijderen